Voor professionals

Wij hebben vacatures en aanvragen in verschillende vakgebieden, van ICT tot inkoop, sociale zekerheid, interim management of finance. Met circa 20 jaar ervaring hebben wij een groot netwerk aan opdrachtgevers. Als professional kun je bij ons op verschillende manieren aan de slag:

– als Quest4 Professional;
– als ZZP’er / Freelancer;
– als Partner Professional;
– via Werving & Selectie.

Quest4 Professional

Als Quest4 Professional ben je van betekenis voor onze toonaangevende opdrachtgevers. Je werkt aan boeiende projecten, kleiner of groter; waar jouw expertise en implementatiekracht het verschil maken. Je kunt rekenen op heldere loopbaanpaden die je doorgroeimogelijkheden vanaf de eerste dag inzichtelijk maken. De ene keer word je ingezet voor een project, de andere keer voor de oplossing van een tijdelijk bezettingsprobleem. Ondertussen heb je de zekerheid van een vast contract bij Quest4.

Werk je bij Quest4, dan werk je voor een ambitieus bedrijf. We werken continu aan de verbetering van onze positie in de markt en onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Er wordt veel van je verwacht, maar je krijgt er ook veel voor terug. Als Quest4 Professional word je continu gecoacht en uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo blijf je up-to-date in een snel veranderende markt.

ZZP’er / Freelancer

Als ZZP’er / freelancer ga je uit van je eigen kracht. Je bent ambitieus, ondernemend en met jouw ervaring sta je vakinhoudelijk je mannetje. Acquisitie kan je veel tijd kosten. Zeker als je net voor jezelf begint. Tijd die je als professional liever besteedt aan je vak. Quest4 heeft een breed netwerk bij toonaangevende opdrachtgevers in Nederland. Zowel bedrijven als non-profitorganisaties en overheden. Wij kunnen je aan inhoudelijk uitdagende opdrachten helpen bij deze organisaties.

Zorgeloos freelancen
Quest4 zorgt ervoor dat je op alle manieren goed gefaciliteerd bent om van betekenis te kunnen zijn bij onze opdrachtgevers. Naast de acquisitie regelen we de onderhandeling, facturatie en incasso voor je. Zo bespaar je tijd en energie.

Wat vragen we van jou?
– Kennis en ervaring op minimaal HBO / WO werk- en denkniveau.
– Een professionele instelling.
– Een hands-on mentaliteit.
– Een communicatieve, organisatiesensitieve en ondernemende instelling.

Welke gegevens hebben wij nodig als je via Quest4 aan de slag gaat?

– een actueel CV.
– een kopie van een geldig legitimatiebewijs.
– een kopie van behaalde relevante diploma’s en/of certificaten.
– twee sterke eferenties niet ouder dan 5 jaar.
– een uittreksel van de Kamer van Koophandel.
– een geldige VAR-WUO of VAR-DGA.
– een beroeps aansprakelijkheidsverzekering (met een dekking van € 1 miljoen).

Partner Professional

In het aangaan van partnerships gaan we niet over één nacht ijs. Quest4 werkt uitsluitend met Partner Professionals van partners die een uitstekende reputatie in de markt hebben.Binnen het partnerbeleid van Quest4 onderscheiden wij verschillende niveaus partnerships:

Strategische Alliantie

Een strategische alliantie is een partij die voor Quest4 van strategisch belang is voor de continuïteit van de organisatie. Deze partijen worden door de directie benoemd. Een strategische alliantie heeft dezelfde kenmerken als een partnerpartij. Voor iedere alliantie is er een directieverantwoordelijke benoemd.

Partnerpartij

Een partnerpartij is een partij waarmee Quest4 een formele samenwerking heeft. Een partnerpartij voldoet aan de eisen van een relatiepartij. Partijen profileren zich proactief in de markt met een gezamenlijke propositie.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker? Maak gebruik van de expertise van Quest4. Door de werving & selectie van nieuwe medewerkers uit te besteden bespaart u tijd en geld.

Om de beste medewerker te vinden kijken wij bij Quest4 verder dan een CV. Wij zijn er van overtuigd dat alleen wanneer mensen op de juiste plek zitten, zij succesvol zijn en daarmee de werkgever waarvoor ze werken. Daarom kijken we ook naar de persoonlijkheid, de ambitie, de kennis & kunde van een kandidaat en de cultuur van uw organisatie.

Voordat wij een kandidaat aan u voorstellen verdiepen wij ons in de bedrijfscultuur van uw organisatie. Samen met de opdrachtgever stellen wij een duidelijk profiel op waaraan de kandidaat moet voldoen. Met dit profiel gaan wij voor u op zoek. Wij maken gebruik van verschillende wervingskanalen.

Werving & Selectie uitbesteden aan Quest4 heeft als toegevoegde waarde dat u over de expertise van onze consultants kunt beschikken. Zij hebben uitgebreide kennis van de markt, veel ervaring met het voeren van gestructureerde interviews en toegang tot uiteenlopende wervingskanalen. Het resultaat is dat de meest geschikte kandidaat, grondig beoordeeld en getest, aan u wordt voorgesteld.

Quest4 is van mening dat iedere zoekopdracht uniek is en dat een individuele aanpak nodig is om de ideale kandidaten te leveren. Daarom wordt bij iedere opdracht een of meer van de volgende wervingsmethoden ingezet:

Database Search wordt gebruikt om snel potentiële kandidaten te vinden en als er een basis nodig is om te netwerken. Dit laatste wil zeggen dat als de kandidaat die onze consultant benadert zelf niet geschikt of beschikbaar is, hij of zij vaak andere kandidaten kent die dit wel zijn. De database van Quest4 bestaat uit een groot aantal potentiële kandidaten met vaak unieke specialismen. Dit is een krachtig hulpmiddel bij het vinden van een geschikte kandidaat.

Adverteren wordt doorgaans ingezet als potentiële kandidaten niet individueel te benaderen zijn. Ook wordt deze manier van werven vaak ingezet als de opdrachtgever een grotere naambekendheid binnen een bepaalde doelgroep wil bereiken. Als er meerdere vacatures met hetzelfde profiel zijn, die binnen korte tijd ingevuld dienen te worden, is het werven door middel van een advertentie ook een goede optie.

Netwerk Search wordt ingezet om doeltreffend een breed publiek aan te spreken. Wij maken gebruik van LinkedIn, Facebook en Twitter.

Direct Search wordt gebruikt als de database geen geschikte kandidaten oplevert, adverteren onvoldoende reacties oplevert of als gekozen is niet te adverteren. Deze worden vervolgens direct telefonisch benaderd en als zij interesse hebben in de vacante functie, gekwalificeerd.

De kandidaten die het meest geschikt lijken, worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een van onze consultants. Tijdens dit gesprek worden de cliënt en de aangeboden functie nader toegelicht en wordt de kandidaat beoordeeld op geschiktheid. Indien hij/zij geschikt wordt bevonden, wordt de kandidaat voorgesteld bij de cliënt. Samen met de cliënt worden daarna afspraken gemaakt over de vervolgprocedure.

Het tarief voor deze dienst bedraagt een vast percentage van het inkomen van geplaatste kandidaten, exclusief de kosten die worden gemaakt voor het adverteren in gedrukte media. Van dergelijke kosten is alleen sprake indien de cliënt hiervoor toestemming geeft. Hier is derhalve sprake van een zogenaamde ‘cure and pay’ clausule.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden