Urenstaat

Toelichting urenstaat

Welkom in de digitale urenstaat. Via de keuzeknoppen kun je kolommen toevoegen achter de dagen, om je uren uit te splitsen. Bijvoorbeeld voor verlof, ziekte of overwerk.

We hebben altijd een geaccordeerde urenstaat van je opdrachtgever nodig voor onze salarisadministratie.
De geaccordeerde urenstaat kun je onderaan uploaden. Als je de urenstaat nog niet hebt, dan kun je hem later mailen aan office@quest4.nl.

Urenstaat

Verlof
In deze kolom schrijf je verlofuren. Het systeem verrekent die uren automatisch met je vakantiedagen.
Bijvoorbeeld: je hebt op een dag 4 uur gewerkt en 4 uur vrij genomen. Schrijf 4 uur in de kolom ‘Uren’ en 4 uur in de kolom ‘Verlof’.
Feestdag
In deze kolom vul je de uren in die je van je opdrachtgever vrij krijgt i.v.m. een Feestdag. Bijvoorbeeld: je krijgt vrij op eerste kerstdag (donderdag 25 december), dan vul je in de kolom 'Feestdag' de uren in die je normaal op een donderdag zou werken.
Ziek
In deze kolom schrijf je de uren die je niet kon werken wegens ziekte. Bijvoorbeeld: je bent 3 uur eerder naar huis gegaan omdat je ziek was. Schrijf 3 uur in de kolom ‘Ziek’. Schrijf de uren die je wel hebt gewerkt op die dag in de kolom ‘Uren’.
Km’s
In deze kolom schrijf je de te vergoeden kilometers woon-werkverkeer, zoals afgesproken met Quest4. Als je bij Quest4 op de payroll staat, dan betalen we ze uit met je salaris. Ben je ZZP'er, dan zet je de kilometervergoeding op je factuur. Heb je (ook) met OV gereisd? Upload tickets of OV-declaraties onderaan je urenregistratie.
Diversen
In deze kolom schrijf je de uren die niet vallen onder de andere kolommen. Bijvoorbeeld: uren voor bezoek aan medische experts en bijzonder privé-verlof. Deze verwerken we dan automatisch op de juiste manier (volgens de afspraken met je opdrachtgever).
Opmerkingen
In deze kolom kun je opmerkingen schrijven als toelichting/aanvulling op je uren. Deze tekst verschijnt op de pdf die je laat tekenen door je opdrachtgever.

Verberg velden

Urenstaat

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

16

16

16

16

16

16

16

16

16

16

16

16

16


Totaal

Maximum file size: 5MB

Meerkeuze *

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden