“In 2015 kwam ik in contact met Marco, we raakten aan de praat bij de voetbaltraining van onze zoons. Ik werkte toen al jaren in de telecom- en internetbranche en in de wereld van M2M, wat nu Internet of Things heet. Ik had een tijdje als zzp’er gewerkt en zocht iets anders; Marco zocht een operationeel manager. Zo is onze samenwerking begonnen.”

‘Recruitment is echt een gezamenlijk proces’

“Met Quest4 willen we recruitment en detachering op een transparantie manier gaan neerzetten, gericht op een persoonlijke samenwerking met kandidaten en opdrachtgevers. We zien recruitment echt als een gezamenlijk proces. De mooiste kant van ICT-recruitment vind ik dan ook dat we bij Quest4 de professionals echt in hun kracht kunnen zetten. De energie die je bij kandidaten ziet nadat we ze hebben geholpen, en de verbinding die je in een korte tijd met elkaar opbouwt, dat zie ik als de waardevolste kant van mijn werk.”

‘Nadenken over je ‘why’ helpt bij het bereiken van je doelen’

Het boek ‘Start with why” van Simon Sinek is een belangrijke inspiratiebron voor mij. Sinds ik zijn filosofie ken, kijk ik op een andere manier naar organisaties. Nadenken over ‘why’ kan zowel personen als organisaties helpen bij het bereiken van hun doelen.
Ik woon in Grootebroek, samen met mijn vrouw Ilonka en onze drie kinderen. Mijn favoriete vakantiebestemming is Spanje en dan met name de Costa Brava. We zijn gek op de zon, het mediterraanse leven en mediterraans eten.Ik mag dan ook graag mediterraans koken met mijn maatje en dan met beide families gezellig tafelen.

Hoofd helemaal leeg door kickboksen

“Op een vrije dag zijn er altijd wel wat klusjes te doen in of rondom het huis; om eerlijk te zijn is dat niet mijn favoriete hobby, maar het moet wel gedaan worden. Als het mooi weer is gaan wij vaak naar het strand maar ik zit ook wel eens uren in mijn eentje voor de tv te luieren. Om mijn hoofd leeg te maken en om fit te blijven doe ik aan kickboksen; die training is echt afzien. Golfen doe ik een paar keer per jaar, dat zou ik nog wel wat vaker willen doen. Daarnaast probeer ik één keer per week een rondje te gaan hardlopen.”