“Ik werk sinds 2010 bij Quest4. Marco en ik leerden elkaar ooit als collega’s kennen bij een intermediairbedrijf. Ik ben daarna gaan zzp-en en een paar jaar later kwamen we elkaar weer tegen. We hadden een goede persoonlijke en zakelijke klik en ik vond het fijn om onderdeel uit te gaan maken van een groter geheel. Dus ik sloot me aan bij Quest4 als professional.

Ik heb via Quest4 bij verschillende overheidsinstanties gewerkt, onder andere als tactisch inkoper, categoriemanager inhuur, hoofd inkoop en hoofd contractmanagement. Ik heb diverse projectinkopen gedaan en daarna werd ik ingehuurd als contractmanager ICT.”

‘Ik zoek altijd naar de beste oplossing’

“Het mooiste aan mijn werk vind ik de diversiteit van de projecten. Ik haal een kick uit het werken aan complexe (inkoop)vraagstukken, waarmee ik de business maximaal kan ondersteunen. Ik denk graag in mogelijkheden om zo tot creatieve oplossingen te komen; zowel in een bestaande overeenkomst als bij een nieuw inkooptraject. Ik doe dat in dienst van de belastingbetaler – ik werk immers voor overheidsorganisaties – en daarom zoek ik altijd naar de beste oplossing voor een gunstige prijs.”

‘Ik houd wel van een uitdaging’

“Ik woon in Zaandam met mijn vrouw en drie zoons. De kinderen doen allemaal aan voetbal en mijn vrouw en ik gaan graag naar hun wedstrijden kijken; dat is logistiek soms nogal een uitdaging. Ik ben groot fan van Ajax en bezoek regelmatig de wedstrijden. Ik sport zelf ook graag; ik ga af en toe wielrennen, maar ik doe vooral veel aan hardlopen – lange afstanden. Ik heb een paar keer de Roparun gedaan. Dan loop je van Parijs naar Rotterdam met een estafetteteam. Dat is pittig maar ook erg leuk. Ik doe zo’n wedstrijd ook om af te kunnen vinken dat ik het gedaan heb, ik houd wel van een uitdaging.”