“In 2012 ben ik begonnen als recruiter bij Quest4. Daarvoor werkte ik tien jaar bij verschillende bedrijven als ICT-recruiter. Door mijn passie voor ICT ben ik uiteindelijk zelf ‘ICT-er’ geworden.

In mijn beginjaren als recruiter heb ik een tijd met veel plezier samengewerkt met Remco en Marco bij een intermediairbedrijf. Ik wilde daarna graag aan de slag bij een recruitmentbureau dat de persoonlijke ambities van kandidaten centraal stelt. Ook wilde ik graag invloed kunnen hebben op de processen waarmee je als recruiter dagelijks werkt. Bij Quest4 kon ik dat realiseren. Ik ben toen gestart als hun eerste ‘vaste’ medewerker.”

‘Als je je voortdurend blijft verbeteren kun je je dromen waarmaken’

“Het mooiste aan werken in ICT-recruitment vind ik de creativiteit. Met anderen nadenken over de strategie van een organisatie en dit stap voor stap vertalen naar bruikbare IT-toepassingen; dan zit ik in mijn kracht. Ik geloof dat je met constant en voortdurend verbeteren je dromen kunt waarmaken.

Als je elke dag positieve en kleine veranderingen doorvoert, dan verandert er op termijn heel veel. Dat zie ik als mijn ‘WHY’ en die geldt zowel voor mijn carrière als voor mijn privé-leven.”

‘Colletje’ pakken met vrienden

“Ik woon in Grootschermer in Noord-Holland; 15 km naar het westen is de Noordzee en 15 km naar het oosten het Markermeer; dat is voor mij ideaal, want ik ben nogal een actief type. Ik houd van mountainbiken, hardlopen en wandelen. Ik ben ook vaak op de tennisbaan te vinden en speel ook af en toe een potje voetbal – dat vind ik vooral gezellig met vrienden.

Mijn vakanties zijn ook altijd actief; ik ga hiken of mountainbiken of een ‘colletje’ pakken op de racefiets, met vrienden. Op mijn bucketlist staat de Kungsleden in Zweden, dat is een bekende wandelroute van 400 km. Schijnt supermooi te zijn en dat lijkt me heel gaaf om te doen. Als ik niet sport kijk ik series; ik lees een boek; doe bordspellen met vrienden of speel games. Of ik doe gewoon helemaal niets; het liefste in de zon.”