“Ik ben sinds 1998 actief op het gebied van werving & selectie. Ik heb gewerkt bij recruitmentbureaus en intern bij opdrachtgevers, zowel binnen de overheid als bij corporate organisaties.

In 2010 startte ik met Quest4. Puur vanuit passie voor recruitment en ook om een eigen invulling te geven aan de processen binnen werving en selectie. We wilden recruitment veel persoonlijker maken en het menselijke aspect meer aandacht geven in het proces. Die persoonlijke benadering is een belangrijke kernwaarde van Quest4.”

‘We zoeken naar het juiste talent en we houden rekening met diversiteit’

“Het mooiste aan werken in recruitment vind ik de uitdaging van de inzet; die wil je altijd realiseren. Daarvoor moet je de juiste ingrediënten hebben zoals een goed cv, de juiste aanbieding en een goede match met de eisen en wensen. Het is natuurlijk extra mooi als je een inzet kunt realiseren voor mensen die al wat vaker zijn afgewezen, bijvoorbeeld professionals van eind 50, begin 60, die enorm veel expertise hebben.

We helpen veel mensen met verschillende competenties aan opdrachten binnen de ICT, vooral binnen de overheid. Het maakt niet uit wat voor type je bent en welke leeftijd of achtergrond je hebt; we zoeken naar het juiste talent en we houden rekening met diversiteit.”

‘Er staan veel landen en plekken op mijn verlanglijst’

“Werk en privé moeten goed in balans zijn, dus ik steek alle tijd die ik over heb in mijn gezin. Ik woon in Oostwoud met mijn vrouw en twee kinderen. In mijn vrije tijd klus ik veel aan het huis. Als het kan gaan we ook graag op reis. Een paar jaar geleden zijn we naar Australië geweest voor een prachtige rondreis. Er staan nog heel veel landen en plekken op mijn verlanglijst. Bovenaan staan onder andere Rome, New York, Costa Rica, China, Nieuw-Zeeland en Corsica….

Ik ben ook een enorme sportliefhebber; passief en actief. Ik ben vaak te vinden op het voetbalveld, ik geef trainingen en ik ben actief als teamleider. Ik doe zelf graag aan hardlopen en tennis. Daarnaast volg ik zoveel mogelijk: voetbalcompetities, Olympische Spelen en WK Atletiek, darten, hockey, handbal en tennis niet te vergeten. Ik vind het allemaal mooi.”