“Ik werk sinds 2002 bij Quest4 als contractmanager en recruitment-assistent. Ik houd me onder andere bezig met contractbeheer, facturatie en het uitzetten van aanvragen. Daarnaast support ik het managementteam. Ook benader ik zzp’ers, dus de potentiële professionals en kandidaten, als we geschikte functies voor ze hebben. Ik zorg ervoor dat alles rondom het inhuren van de zzp’er of medewerker soepel verloopt. Als de facturen weer netjes op tijd zijn betaald, is de cirkel voor mij mooi rond.”

‘We zijn een hecht team’

“Het is ontzettend leuk om bij Quest4 te werken, want we vormen een hecht team en delen dezelfde waarden. Ik vind het belangrijk – en dat geldt voor ons allemaal – dat de professional centraal staat. Het doel van Quest4 is dat ICT-professionals een opdracht vinden waar ze helemaal happy mee zijn. Daarvoor is persoonlijk contact onmisbaar als je het mij vraagt; je moet weten wat iemands drijfveren zijn. ”

‘Het hele gezin met een big smile is goud waard’

“Ik houd ontzettend van gezelligheid. Zowel op mijn werk als thuis. Ik ben getrouwd en we hebben twee dochters. We doen graag uitstapjes met het gezin; naar het museum, een pretpark of de dierentuin. Mijn favoriete vakantiebestemming is Zuid-Frankrijk en dan vooral Narbonne. Je hebt er vaak mooi weer, prachtige natuur en ook het strand is in de buurt. Aan het eind van de vakantie gaan we soms nog een paar dagen naar Disneyland Parijs. Dat is echt een feestje. Het hele gezin met een big smile, dat is voor mij goud waard.”

Spelletjesfanaat

“Ik kan vrij fanatiek zijn met sporten en met bordspelletjes. Ik geef niet snel op. Als ik ga hardlopen dan stel ik mezelf een duidelijk doel. Het geeft me enorme voldoening als ik dat haal.”