Archief voor teamleden

Sabine van Bree | Accountmanager

Mijn naam is Sabine van Bree, sinds 2008 werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Waarvan de eerste jaren in de uitzendbranche, de laatste jaren in de IT detachering. Een wereld die continu in beweging staat en waar iedereen mee te maken heeft.


Fulko van der Meulen | Account en Resource Manager

In 2015 heb ook ik mijn huidige collega’s Marco en Winhold leren kennen, langs de lijn bij het voetbal van onze zoons. Het hele land zijn we doorgegaan met onze mannen, waarbij de vaders elkaar ook beter leerden kennen.


Marijn Borst | Backoffice


Lex van ’t Hull | Senior Consultant Werving & Selectie


Marco Buitenhuis | Directeur/ managing partner

“Ik ben sinds 1998 actief op het gebied van werving & selectie. Ik heb gewerkt bij recruitmentbureaus en intern bij opdrachtgevers, zowel binnen de overheid als bij corporate organisaties.

In 2010 startte ik met Quest4. Puur vanuit passie voor recruitment en ook om een eigen invulling te geven aan de processen binnen werving en selectie.


Remco Blommesteijn | Directeur/ managing partner

“Ik werk sinds 2010 bij Quest4. Marco en ik leerden elkaar ooit als collega’s kennen bij een intermediairbedrijf. Ik ben daarna gaan zzp-en en een paar jaar later kwamen we elkaar weer tegen. We hadden een goede persoonlijke en zakelijke klik en ik vond het fijn om onderdeel uit te gaan maken van een groter geheel.


Patrick Gorter | IT -management

“In 2012 ben ik begonnen als recruiter bij Quest4. Daarvoor werkte ik tien jaar bij verschillende bedrijven als ICT-recruiter. Door mijn passie voor ICT ben ik uiteindelijk zelf ‘ICT-er’ geworden.

In mijn beginjaren als recruiter heb ik een tijd met veel plezier samengewerkt met Remco en Marco bij een intermediairbedrijf.


Angelique Coffa | Contractmanagement

“Ik werk sinds 2002 bij Quest4 als contractmanager en recruitment-assistent. Ik houd me onder andere bezig met contractbeheer, facturatie en het uitzetten van aanvragen. Daarnaast support ik het managementteam. Ook benader ik zzp’ers, dus de potentiële professionals en kandidaten, als we geschikte functies voor ze hebben.


Winhold Bartelink | Operational manager & Coach

“In 2015 kwam ik in contact met Marco, we raakten aan de praat bij de voetbaltraining van onze zoons. Ik werkte toen al jaren in de telecom- en internetbranche en in de wereld van M2M, wat nu Internet of Things heet.


Recente projecten

[reviewslider items="3" category_name="review"]

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden