Archief voor teamleden

Marijn Borst | Resource consultant


Martin Notmeijer | Senior Consultant detachering / W&S


Lex van ’t Hull | Senior Consultant Werving & Selectie


Marco Buitenhuis | Directeur/ managing partner

“Ik ben sinds 1998 actief op het gebied van werving & selectie. Ik heb gewerkt bij recruitmentbureaus en intern bij opdrachtgevers, zowel binnen de overheid als bij corporate organisaties.

In 2010 startte ik met Quest4. Puur vanuit passie voor recruitment en ook om een eigen invulling te geven aan de processen binnen werving en selectie.


Remco Blommesteijn | Directeur/ managing partner

“Ik werk sinds 2010 bij Quest4. Marco en ik leerden elkaar ooit als collega’s kennen bij een intermediairbedrijf. Ik ben daarna gaan zzp-en en een paar jaar later kwamen we elkaar weer tegen. We hadden een goede persoonlijke en zakelijke klik en ik vond het fijn om onderdeel uit te gaan maken van een groter geheel.


Patrick Gorter | Systeem- & procesontwikkelaar

“In 2012 ben ik begonnen als recruiter bij Quest4. Daarvoor werkte ik tien jaar bij verschillende bedrijven als ICT-recruiter. Door mijn passie voor ICT ben ik uiteindelijk zelf ‘ICT-er’ geworden.

In mijn beginjaren als recruiter heb ik een tijd met veel plezier samengewerkt met Remco en Marco bij een intermediairbedrijf.


Angelique Coffa | Contractmanagement officer

“Ik werk sinds 2002 bij Quest4 als contractmanager en recruitment-assistent. Ik houd me onder andere bezig met contractbeheer, facturatie en het uitzetten van aanvragen. Daarnaast support ik het managementteam. Ook benader ik zzp’ers, dus de potentiële professionals en kandidaten, als we geschikte functies voor ze hebben.


Winhold Bartelink | Senior Consultant detachering / W&S

“In 2015 kwam ik in contact met Marco, we raakten aan de praat bij de voetbaltraining van onze zoons. Ik werkte toen al jaren in de telecom- en internetbranche en in de wereld van M2M, wat nu Internet of Things heet.


Recente projecten

[reviewslider items="3" category_name="review"]

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden