Professionele detachering voor IT- en ICT-professionals

We helpen freelancers en werkzoekenden bij het realiseren van hun ambities. Dat doen we door het aanbieden van uitdagende ICT-opdrachten of vast werk bij grote opdrachtgevers. Met ruim 20 jaar ervaring in detachering zijn we een betrouwbare partner voor opdrachtgevers, IT- en ICT-professionals.

We zijn preferred supplier van vele overheidsorganisaties en hebben jarenlange samenwerkingen met grote organisaties zoals banken, telecombedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast zijn we een betrouwbare sparringpartner voor alle vragen over detachering en de tijdelijke inhuur van ICT-professionals.

Wat vinden anderen van Quest4?

Onze kernwaarden

  • Jij staat centraal
  • We werken transparant
  • We zetten ons met hart en ziel voor je in
  • Samen bereiken we meer

Wat vinden ICT-professionals van detachering via Quest4?

Lees ervaringen van IT- en ICT-professionals die via Quest4 een freelance opdracht of vast werk vonden.

‘Een betrouwbare partner waarmee ik kan sparren’

De voorbereiding op het intake-gesprek verliep vlot en zorgvuldig. Ik werd zelf benaderd voor de functie, gevoed met extra informatie (buiten de aanvraag om) omtrent de klant-omgeving, strategische plannen en overige, voor de uitoefening van de tijdelijke functie, relevante informatie. De afspraken werden duidelijk vastgelegd. Het contact met Remco was erg prettig, open en ter zake kundig. Ook gedurende de opdracht kan ik gebruik maken van het netwerk van Quest4, indien ik wil sparren. Ik heb hier overigens daadwerkelijk succesvol gebruik van kunnen maken. Een opgave bespreken met interim-collega’s geeft nieuwe inzichten en energie.
Kortom: Quest4 is voor mij een betrouwbare partner die staat voor openheid en kwaliteit, gericht op een succesvolle samenwerking met de interimmer en de inhurende organisatie.
 – Eric den Oudsten – Interim manager

‘Via detachering in vaste dienst bij de Rijksoverheid’

Fijn hoe het aanstellingstraject gelopen is vanaf het eerste contact met Quest4 tot de definitieve aanstelling. Met zorg en aandacht is er gekeken naar de juiste match. Dat is belangrijk voor de werkgever, maar ook werknemer. Geen ingewikkelde assessments, maar kijken naar de mens! En nu na 1 jaar detachering de kans om in vaste dienst te treden bij de Rijksoverheid.
– Servicemanager Logius –

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

“Nadat ik op 1 augustus mijn baan kwijtraakte, ging ik mij rustig oriënteren op wat de volgende stap in mijn carrière zou worden. Ik plaatste mijn cv op diverse websites en dacht ‘laat de recruiters maar komen’. Voor sommige recruiters was ik even interessant en voor anderen schijnbaar helemaal niet. Toen nam Winhold Bartelink van Quest4 contact met me op, op het juiste moment. Tijdens het eerste telefoongesprek was ik gelijk positief verrast door zijn aanstekelijke enthousiasme. Mede doordat ik in een ander traject al wat verder was, moesten we snel schakelen. Dit was voor Quest4 geen probleem en de volgende dag zaten we al om de tafel op het kantoor in Purmerend. Dat was een zeer prettig gesprek.
De volgende stap zou een gesprek met de werkgever zijn, als de beoogde werkgever overtuigd was van mijn kunnen; en dit werd goed vertaald door Quest4. Op zaterdagochtend kreeg ik een belletje dat de afspraak al gepland was voor maandag. Vanaf het station werd ik opgepikt door Winhold om vanaf daar naar de klant te gaan. Onderweg bespraken we de situatie bij de klant. Alles was goed voorbereid vanuit Quest4. Dit gaf mij een prettig gevoel en ik kon relaxed het gesprek ingaan. Na één gesprek was alles rond. Binnen een week was alles geregeld – van eerste gesprek tot aan contract. Ik heb het hele traject met Quest4 als zeer prettig ervaren. Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters, waarbij geldt ‘afspraak is afspraak’.
 – Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Ik heb nog nooit meegemaakt dat een bureau zoveel tijd en energie besteedt aan de voorbereiding van een selectiegesprek. Dat is echt uniek. Jullie laten zien wat de meerwaarde van een recruitmentbureau kan zijn. Ik kan nu echt gedegen het gesprek in gaan: ik weet wie mijn gesprekspartners zijn en wat hun ‘agendapunten’ zijn tijdens het selectiegesprek.
– Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid – 

‘Dit was mijn eerste ervaring met detachering’

‘Persoonlijk, professioneel een passievol’; dat zijn de kernwoorden die bij mij naar boven komen als ik denk aan Quest4. In februari 2018 belde Winhold Bartelink mij naar aanleiding van mijn cv op Linkedin. Hij zag een mooie kans voor mij bij een van zijn opdrachtgevers. Ik had eerst een bijzonder plezierig intakegesprek met hem, waarin ik heb aangegeven wat mijn wensen, vaardigheden en ambities waren. Na een kort sollicitatieproces ben ik ruim 15 maanden via Quest4 werkzaam (gedetacheerd) geweest bij Holland Casino, in diverse rollen.
Ik heb ervaren dat alle medewerkers van Quest4 een belangrijke rol spelen bij het proces van intake tot uitbetaling; alles verloopt vlot en professioneel. Bij vragen krijg je een duidelijk antwoord en indien je support nodig hebt, dan zijn ze er ook voor je. En altijd is er de passie om voor zowel de gedetacheerde als de opdrachtgevers de beste professionele service te leveren!
– Désirée Meijne-Schmit –

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

In mijn afgelopen achttien jaar als interim manager heb ik nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen. Jullie hebben me op scherp gesteld en ik weet wat me te doen staat tijdens het selectiegesprek.
– Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

‘Beschikbaar voor een nieuwe uitdaging’ gaf mijn LinkedIn voor het eerst in ruim twintig jaar aan. Binnen een aantal dagen verscheen er een bericht in mijn inbox van Winhold Bartelink: “Beste Bianca, heb je misschien interesse in onderstaande opdracht?”
Nou, dat had ik zeker. Na telefonisch contact voelde ik gelijk dat het goed zat. “Laten we afspreken en kennismaken.” De klik was er. En ik had het goed aangevoeld! Na onze eerste ontmoeting hadden we een plan. We moesten snel handelen want de deadline om in te schrijven op de opdracht naderde. Gelukkig nam Quest4 de lead en binnen een aantal dagen mocht ik al op gesprek komen bij Logius. Winhold en ik hebben het gesprek goed voorbereid. Mede daardoor had ik het gevoel dat ik de wereld aankon; en dat straalde ik ook uit.
Binnen twee weken na mijn eerste contact met Quest4 hadden we de opdracht binnen en kon ik starten. Werken met en voor Quest4 vond ik zeer prettig. Quest4 is een organisatie met korte lijnen, die heel goed luistert naar de behoefte van de medewerker.
– Bianca Ashruf (Logius) –

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Bij mijn laatste opdracht had de werkgever drie kernwaarden geformuleerd: warm, helder en persoonlijk. Die kernwaarden stonden centraal in de afwikkeling van een mobiliteitstraject. Als interimmer bij Quest heb ik dezelfde ervaring. Mijn aanspreekpunt Angelique Coffa weet precies hoe het werkt. Er volgt altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen en altijd met een uitermate warme, heldere en persoonlijke touch.
– Jan Versluijs, HR professional –

‘De steun van Quest4 was gedurende het gehele traject persoonlijk en duidelijk’

De afgelopen zeven maanden ben ik door Quest4 als teamleider gedetacheerd geweest bij Switch. Als gedetacheerde heb ik ervaren dat je als externe medewerker veel kunt betekenen voor een grote organisatie zoals de Belastingdienst, die gewend is aan drijven op eigen medewerkers. De steun van Quest4 was gedurende het gehele traject persoonlijk en duidelijk. Niet alleen toen we samen de opdracht binnenhaalden, maar ook daarna, gedurende mijn project. De collega’s bij Quest4 fungeerden als vraagbaak en als het moest ook als klankbord.
– André Bouterse, HR Manager –

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden