Zorginkoper | Rotterdam

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Rotterdam
Aanvraagnummer:
A2021-1997
Startdatum:
28-10-2021
Verwachte einddatum:
28-04-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
13-10-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Gemeente Rotterdam op zoek naar een Zorginkoper op basis van 36 uur per week.

Als Rotterdam willen we er zijn voor jongeren die een steuntje in de rug nodig hebben, dit is waar jij van wordt als Zorginkoper.

Je bent verantwoordelijk voor de aankopen binnen het cluster Maatschappelijke Ontwikkeling en begeleid je Gemeenschappelijk Regeling Jeugdhulp Rijnmond (GRJR) en het cluster MO procesmatig bij het uitvoeren van aanbestedingstrajecten binnen de zorg. Je maakt deel uit van het inkoopteam wat de aankopen binnen het gehele sociale domein verzorgt. De focus van je werkzaamheden liggen met name bij het in de markt zetten van Jeugdzorg. Dit geldt voor de Jeugdzorg die we voor zowel lokaal, regionaal (GRJR) als bovenregionaal gaan contracteren. De inkooptrajecten zijn inmiddels gestart en je stapt op een rijdende trein. Je werkzaamheden zullen bestaan van het zelfstandig marktconsultaties uitvoeren, het houden en organiseren van dialogen tot het inrichten van Negometrix, het schrijven van brieven, beantwoorden van vragen en het verzorgen van correcte en complete inkoopdossiers.

Je beheert hiernaast ook je eigen aanbestedingen onder de regie van de betreffende categoriemanager. 

Jouw profiel:
Jij bent als zorginkoper een schaap met vijf poten. Jij bent betrokken bij alle facetten van het aanbestedingstraject; de voorbereiding, het ontwikkelen van de inkoopstrategie, het “draaien” van aanbestedingen, de registratie in systemen en een goede overdracht naar gebruikers en de contractmanager. Je bent integer en in staat om de juiste beslissingen te nemen.

Als geen ander weet jij hoe je onder druk de juiste keuzes maakt daarom ben je ook stressbestendig van aard.

Je bent betrouwbaar en kan goed samenwerken met verschillende disciplines. Je zoekt verbinding met je interne opdrachtgever voor het vertalen van collegedoelstellingen naar een goede inkoopstrategie. Dit doe je samen met je inkoop collega’s, de juridisch aanbestedingsspecialisten, de data analisten en de privacy officer. 

Je bent communicatief sterk en schakelt als gesprekspartner met gemak tussen wethouder, directeur, of iemand uit de uitvoering. Je benadert je contacten hierbij op standvastige en stimulerende wijze. Je weet als geen ander draagvlak te creëren voor de contracten die je sluit. In jouw rol denk jij mee in het inkoopproces, neem je initiatief en draag je proactief ideeën aan over hoe we zaken anders, sneller en effectiever kunnen organiseren. Maar ook dat je je thuis voelt binnen de verschillende bestuurlijke omgevingen en positief kritisch mee kunt denken om de beste Jeugdzorg binnen te halen.

Jij bent van het echte jongerenwerk, voor jou telt iedereen mee. Je zet alles op alles om de jeugdzorg in de markt te brengen, dit doe je door verantwoordelijkheid te nemen tijdens het uitvoeren van verschillende soorten aanbestedingen. Voor jou is resultaatgericht werken op het lijf geschreven en je ziet jouw bijdrage terug in onze mooie stad.

De afdeling:
De afdeling Inkoop en Aanbestedingszaken van het cluster BCO (Bestuurs- en Concernondersteuning) is de stuwende kracht bij het realiseren van inkoopoplossingen. Samen met de clusters maakt zij de ambities van de stad waar. Onze afdeling zet in op efficiënt, doelmatig en rechtmatig inkopen van werken, leveringen en diensten. Daarnaast krijgt het verder professionaliseren van de inkoopfunctie binnen Rotterdam continu aandacht. 

Deze professionele club acteert op hoog niveau en is verantwoordelijk voor de inkoop van een zeer breed scala aan onderwerpen. Als afdeling ontwikkelen we ons steeds meer in de rol van business partner van de clusters, en dankzij jouw expertise en ervaring kunnen we dit proces versnellen.  

Onze organisatie:
Werken voor de gemeente Rotterdam is werken voor een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Die bekend staat als innovatief en internationaal. Een stad met complexe vraagstukken en grote maatschappelijke opgaven, in deze voorhoede werk jij. Met de stad als leerschool kun je aan de slag met onderwerpen waar jij van bent en van wilt zijn. Voor en samen met meer dan 620.000 Rotterdammers. Bij zo’n stad hoort een eigentijdse overheid. Een organisatie die jou de ruimte geeft om te groeien, die je de vrijheid en verantwoordelijkheid biedt om Rotterdam en jezelf vooruit te helpen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Je hebt een afgeronde opleiding Nevi 1 of Conducto: Inkoop en Aanbesteden;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als inkoper bij een overheidsinstantie, opgedaan in de afgelopen vijf jaar;
 • Je hebt kennis van Europese wet- en regelgeving rondom aanbesteden.

Wensen:

 • Je hebt een afgeronde opleiding Nevi 2 of Conducto; Aanbesteden voor Gevorderden;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring als inkoper binnen het sociaal domein, opgedaan in de afgelopen vijf jaar;
 • Je hebt werkervaring met het inkopen volgens de SAS-procedure;
 • Je hebt als inkoper werkervaring met het inkopen van (jeugd)zorg;
 • Je hebt werkervaring met het voeren van dialogen in het kader van aanbestedingen;
 • Je hebt kennis van de jeugdwet;
 • Je hebt kennis van en werkervaring met het Negometrix platform.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: 
– Volledige naam + voorletters kandidaat;
– Beschikbaar voor x aantal uren vanaf startdatum;
– Opleiding;
– Werkervaring;
– Specifieke kennis;
– Systeem kennis;
– Relevante nevenactiviteiten;
– Gevraagde certificaten + naam instituut + datum behaald;
– In het Nederlands;
– Maximaal 5 A4 enkelzijdig groot.

De selectiegesprekken vinden plaats in week van 18 oktober- 20 oktober 2021. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-10-07 08:41:18

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden