Workspacemedewerker | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Workspacemedewerker is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-1364
Startdatum:
16-01-2023
Verwachte einddatum:
15-07-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 80.00


Sluitingsdatum aanvraag:
22-12-2022 12:00
Contactpersoon Quest4:
Martin Notmeijer
Telefoonnummer:
+31 6 29040901
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Workspacemedewerker

Wij zijn voor Dictu op zoek naar een Workspacemedewerker op basis van 36 uur per week.

Let op: De werkzaamheden worden op locatie in Den Haag uitgevoerd. Het is niet mogelijk om thuis te werken. Verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten en problems Microsoft Windows (geen Azure) en Citrix producten Verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe oplossingen met Microsoft Windows (geen Azure) en Citrix producten Aanvullend wordt gevraagd om kennis op het gebied van Ivanti en Powershell Uitvoeren van Oracle DBA Werkzaamheden (gewenst) Uitvoeren van werkzaamheden in SINA (gewenst) Bijwerken incident en change mngmnt systeem Topdesk; Onderhoudt contacten met klanten en dienstverlening vanuit DICTU; Onderhoudt documentatie (technisch en functioneel); Stemt af met betrokken teams.

Achtergrond opdracht:
Het team levert diensten op het gebied van werkplekomgevingen en aanverwante zaken aan de klanten van DICTU in een domein waarin hoge beveilingsnormen van toepassing zijn. De omgevingen zijn klein maar complex vanwege hoge eisen en non-cloud. De kandidaat zal gevraagd worden een VGB (B) van de AIVD te verkrijgen. Het totale team bestaat uit een kleine 25 medewerkers waarvan ongeveer 7 medewerkers daadwerkelijk verantwoordelijk zijn voor de levering en doorontwikkeling van de werkplek. Het team als geheel is verantwoordelijk voor de totale dienstverlening (van servicedesk tot netwerkbeheer). DICTU beheert voor haar klanten niet alleen de werkplekken maar ook de infrastructuur in de meest brede zin van het woord. De werkzaamheden worden op een agile manier uitgevoerd; dit betekent dat de kandidaat de agile werkwijze onderschrijft en er ook affiniteit/ervaring mee heeft.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Workspacemedewerker

Harde eisen:

 • Voor deze werkzaamheden zoeken: Hoogwaardige kennis van automatiseringstechnieken en infrastructuren; Mondelingen en klantgerichte vaardigheden; Hoogwaardige kennis van architectuur van omgevingen waaronder ook de Microsoft Windows, Citrix, Ivanti en Powershell;
 • Microsoft certified (met name server 2016);
 • Citrix certified;
 • Ivanti en Powershell;
 • HBO Werk- en denkniveau ( 2 jaar);
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Competenties: Toegewijd aan het leveren van kwaliteit; – Zelfstandig en pro-actief; – Resultaatgericht en pragmatisch; Communicatief vaardig;
 • Kennis van Microsoft Office en Exchange is een pre;
 • Agile werken is een pre;
 • Kennis en ervaring met Oracle;
 • Kennis en ervaring met SINA;
 • Kennis en ervaring met infrastructurele werkzaamheden;
 • Kan goed organiseren en structureren / houd het overzicht. Heeft een goed conceptueel vermogen. Een VGB-B screening bij de AIVD is voor deze functie verplicht; dit kan betekenen dat er sprake is van een wachttijd van een aantal weken voordat gestart kan worden met de werkzaamheden.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin Notmeijer bereikbaar op het nummer: +31 6 29040901. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-12-20 08:56:48

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden