Windows beheerder | Huis ter Heide

Sorry, deze opdracht voor Windows beheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Huis ter Heide
Aanvraagnummer:
A2023-516
Startdatum:
03-07-2023
Verwachte einddatum:
30-06-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
24-04-2023 07:00
Contactpersoon Quest4:
Martin Notmeijer
Telefoonnummer:
+31 6 29040901
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Windows beheerder

Wij zijn voor het Ministerie van Defensie op zoek naar een Windows Beheerder op basis van 36 uur per week. 

Binnen het team ben je primair verantwoordelijk voor alle Windows gerelateerde taken. Hierbij gaat het om zowel het dagelijks beheer, oplossen van verstoringen, ondersteuning van gebruikers en het door ontwikkelen van de omgeving. Denk hierbij aan het updaten van de Windows 10 image naar de nieuwste versie, toevoegen van extra servers aan de Remote Desktop Services omgeving, het updaten van een SQL Cluster of het automatiseren van werkzaamheden met PowerShell. Het betreft onder andere de volgende technologieën: Active Directory, DNS, DHCP, WSUS, Windows Deployment Services, Storage Spaces Direct, Exchange, Remote Desktop Services en MSSQL.

Achtergrond opdracht:
Om haar werk goed uit te voeren beschikt de BSB over een eigen IV&C sectie. Binnen deze sectie is een klein ICT-team (2/3 personen) die verantwoordelijk zijn voor de bouw, beheer en onderhoud van hun eigen ICT-systemen. De Koninklijke Marechaussee waakt over de veiligheid van de Staat. In Nederland en ver daarbuiten. Ze wordt wereldwijd ingezet op plaatsen van strategisch belang. Van de Koninklijke paleizen tot aan de buitengrenzen van Europa. Van luchthavens in Nederland tot oorlogs- en crisisgebieden overal ter wereld. De Koninklijke Marechaussee is veelzijdig inzetbaar voor veiligheid, juist als het erop aankomt.

Het Landelijk Tactisch Commando (LTC) heeft tot doel op tactisch niveau uitvoering te geven aan de grenspolitietaak, bewaken & beveiligen en internationale en militaire politietaken. De Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB) is belast met het uitvoeren van specialistische politietaken binnen het gehele takenpakket van de KMAR en indien nodig het verlenen van assistentie aan de diverse ketenpartners. De hoofdtaken van de BSB zijn het verrichten van beveiliging (vlucht, waarde, persoon), aanhouding en ondersteuning, observatie, het plaatsen van technische middelen en het verrichten van bijzondere opdrachten (geclassificeerd). De BSB kan deze taken ook expeditionair of onder verzwaarde omstandigheden uitvoeren.

De sectie 6 (IV&C) heeft tot taak het beheer, onderhoud, uitgifte en inname, adviseren betreffende aanschaf, instrueren, etc. van alle bij de BSB in gebruik zijnde apparatuur, systemen en middelen. De beoogde werkzaamheden zullen binnen dit team worden uitgevoerd.

Organisatie:
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Windows beheerder

Harde eisen:

  • Kandidaat heeft minimaal twee jaar aantoonbare ervaring als zelfstandig werkend( Hieronder wordt verstaan, de werkzaamheden zelfstandig te kunnen uitvoeren zonder begeleiding) Windows Beheerder;
  • Kandidaat heeft minimaal twee jaar aantoonbare kennis en ervaring van methodes en technologieën op minimaal 3 van de volgende gebieden: Power Shell, Windows Deployments, Remote-desktop Services, Windows fail-over clusters, Storage Spaces Direct;
  • Kandidaat heeft minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met het documenteren van handelingen en processen van het inrichten en configureren;
  • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding of hoger (Diploma).

Wensen:

  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het inrichten en/of realiseren van de Active directory;
  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met DNS;
  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met Exchange;
  • Kandidaat heeft bij voorkeur MBO diploma in de richting IT/informatietechnologie of soortgelijke opleidingen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats vanaf 1 mei tot en met 5 mei aanstaande. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin Notmeijer bereikbaar op het nummer: +31 6 29040901. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-04-12 12:46:52

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden