Wervingsmanager | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Wervingsmanager is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2023-1323
Startdatum:
01-12-2023
Verwachte einddatum:
30-11-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
02-10-2023 08:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Wervingsmanager

Wij zijn namens het Ministerie van Defensie op zoek naar een Wervingsmanager op basis van 40 uur.

Net als in de “gewone” wereld is het JIVC op zoek naar veel en goede medewerkers. De wervingsmanager van IT Infra draagt er zorg voor dat er zo snel mogelijk invulling komt voor de werkzaamheden die door alle vacatures binnen IT Infra niet ingevuld worden. Dit kan door vaste mensen te werven, door gebruik te maken van de inhuurcontracten en door bepaalde werkzaamheden “as-a-service” van marktpartijen af te nemen. Dit betekent dat de wervingsmanager deelneemt aan wervingsactiviteiten op beurzen, open dagen e.d. en potentiele medewerkers enthousiasmeert om bij IT Infra te werken. Daarnaast is de wervingsmanager sparringspartner van de managers van het IT Infra op het gebied van werving en selectie. Dit kan betekenen dat je met het management aan oplossingen werkt als bepaalde vacatures moeilijk in te vullen zijn. Op basis van “omdenken en denken in mogelijkheden” moeten de juiste kandidaten en bedrijven worden gemotiveerd om voor IT Infra te komen werken.

Achtergrond:
De entiteit IT Infra bestaat uit de volgende 5 afdelingen: 1. Generieke Infrastructuur Services (GIS), deze afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van de IT Infrastructuur. 2. Generieke IT & Infrastructuur (GII), deze afdeling biedt de generieke basis IT en C4 infrastructuurdiensten aan. 3. Infrastructuur Centrale Services (ICS), deze afdeling verzorgt de integrale aansturing van de productie afdelingen. 4. IT Continuity Center (ITCC), deze afdeling verzorgt de IV behoefte, verzoeken om gebruikersondersteuning, het melden van verstoringen en het melden van security issues mbt de diensten van het Joint IV Commando (JIVC). 5. Platform Services Defensie (PSD), deze afdeling is verantwoordelijk voor Defensie specifieke generieke IT Infrastructuur, te weten de IT infrastructuur die Defensie zonder IT infrastructuur partner gaat leveren. Voor bovenstaande afdelingen zullen de werving en selectie activiteiten worden uitgevoerd door de wervingsmanager.

Organisatie:
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Wervingsmanager

Harde eisen:

  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring met het monitoren van en het voldoen aan ontwikkelingsbehoeften van individuen en groepen;
  • Kandidaat beschikt over een afgeronde HBO opleiding;
  • Kandidaat beschikt aantoonbaar over generieke kennis van en ervaring met IT-omgevingen (3 Jaar);
  • Kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring met het werven van kandidaten op het gebied van IV/ICT (3 Jaar).

Wensen:

  • Kandidaat beschikt bij voorkeur over minimaal 2 aantal jaar werkervaring bij overheidsorganisaties;
  • Kandidaat beschikt over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van marketing, personeelsmanagement en/of ICT;
  • Kandidaat beschikt bij voorkeur over 2 jaar managementervaring in een complexe, hierarchische werkomgeving met minstens 2.500 medewerkers.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-09-26 06:53:24

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden