Senior Vier Technisch Applicatiebeheerders | Arnhem

Functie omschrijving

Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling.

Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is erop gericht om de klantgerichte benadering van de provincie te ondersteunen met IT hulpmiddelen. De interne organisatie wordt hierop voorzien van oplossingen die de werkprocessen ten behoeve van de buitenwereld, burgers, bedrijven en andere overheden ondersteunen. Tevens worden er informatiesystemen ingezet om naast de traditionele kanalen, de dienstverlening en informatieverstrekking ook op elektronische wijze aan te kunnen bieden.

Het I&A team Rapportage en Applicatie Services (RAS), cluster Applicatie en Database Beheer (ADB) is met circa 20 werknemers verantwoordelijk voor het (technisch) applicatie beheer van nagenoeg alle applicaties die de provincie beschikbaar stelt. De portefeuille van ruim 400 applicaties wordt momenteel met variërende inhoud  in verschillende systemen bijgehouden.

De taken van een technisch applicatiebeheerder bestaan met name uit het:

 • Oplossen van 2e lijns incidenten en problemen;

 • Begeleiden en uitvoeren van wijzigingen aan bestaande ICT-systemen. Het maken van impactanalyses en bijdragen aan het besluitproces is hier eveneens onderdeel van;

 • Leveren van een bijdrage aan het versiebeheer, configuratiebeheer en licentiebeheer;

 • Als spin-in-het-web samenwerken met functioneel beheer, infrastructuur beheer, databasebeheer en applicatie-eigenaar;

 • Inbrengen van vaktechnische kennis bij de uitvoering van projecten;

 • Monitoren van de prestaties van applicaties;

 • Proactief actie(s) ondernemen met betrekking tot verbeteringen en stabiliteit van de applicatie(s);

 • Opstellen en onderhouden van technische- en beheerdocumentatie;

 • Opstellen van (SLA) maandrapportages;

 • Zorgen voor de financiële afhandeling en hierover onderling afstemmen tussen applicatiebeheer, technisch beheer, databasebeheer en externe partijen.

Functie eisen

Externe is de afgelopen twee jaar niet in dienst geweest van provincie Gelderland.

Externe beschikt aantoonbaar over minimaal een HBO werk- en denk niveau op het gebied van IT, opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding met minimaal 5 jaar recente relevante ervaring in de IT, of een afgeronde MBO opleiding met minimaal 10 jaar recente relevante ervaring in de IT.

Externe beschikt aantoonbaar over minimaal een HBO werk- en denk niveau op het gebied van IT, opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding met minimaal 5 jaar recente relevante ervaring in de IT, of een afgeronde MBO opleiding met minimaal 10 jaar recente relevante ervaring in de IT.

Externe beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2010-2017) in de functie van technisch applicatiebeheerder.  

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting minimaal twee opdrachten/projecten waaruit blijkt dat u aan de eis van minimaal 5 jaar ervaring voldoet.

Externe is aantoonbaar minimaal 5 jaar werkzaam geweest bij of voor een organisatie met 1000+ medewerkers.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting in welke periode u bij of voor welke organisatie werkzaam bent geweest, het aantal medewerkers werkzaam bij deze organisatie en welke functie u heeft ingevuld gedurende deze periode.

Externe heeft aantoonbaar ervaring met methoden en technieken (ASL2, BiSL en ITIL) voor het beheren van de informatiesystemen, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

Externe heeft aantoonbaar ervaring opgedaan met het technisch applicatiebeheer van proces ondersteunende applicaties (zoals document management beheersystemen, relatie beheersystemen etc.), aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

Externe heeft aantoonbaar ervaring opgedaan met het beheren van applicaties die op een Citrix of andere vormen van gevirtualiseerde omgevingen draaien, aan te tonen met praktijkvoorbeelden.

Externe kan minimaal twee (2) praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt met het interpreteren van analyses, requirements en functionele ontwerpen ten behoeve van de uitvoering van wijzigingen

Extra informatie

Standplaats

Arnhem
Aanvraagnummer
987
Startdatum:
2017-07-10
Verwachte einddatum
2017-12-31
Aantal uur per week:
40
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-06-23
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink

Aanvullende informatie

Externe is inzetbaar vanaf 10 juli 2017 tot en met 31 december 2107 voor maximaal 40 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 3 maal een periode van 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Tijdens het interview worden de volgende persoonlijke competenties getoetst:

 1. Zorgvuldigheid / Nauwkeurigheid
 2. Resultaatgerichtheid
 3. Coöperatief gedrag
 4. Communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
 5. Verantwoordelijkheid

Gunningscriteria

Beste prijs-kwaliteitsverhouding
Gewicht van prijs : 40 %
Gewicht van kwaliteit : 60 %

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: +31646129822. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-06-15 12:17:53

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden