UPRI Developer | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor UPRI Developer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-747
Startdatum:
22-05-2023
Verwachte einddatum:
31-07-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
18-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving UPRI Developer

Wij zijn namens RVO op zoek naar UPRI Developer op basis van 36 uur.

Door de implementatie van een nieuw aansturingsframework wordt het programma Uitvoeringsplatform Revolverende Instrumenten (UPRI) recent op dezelfde Agile manier aangestuurd als andere digitaliseringsprogramma’s binnen RVO en specifieker KPNL. De UPRI Developer wordt gevraagd requirements te ontwikkelen voor het UPRI platform. De Developer zal hierbij veelvuldig afstemmen met enerzijds de business en adviseurs van de UPRI regelingen binnen RVO. Van de UPRI Developer (V/M) wordt gevraagd:

 • Vertalen, afstemmen en valideren van ontwikkelingen en solution design met product- en business owners en gebruikers;
 • Meedenken over verwezenlijkbare oplossingen en optimalisatie van het proces binnen UPRI en RVO keten;
 • Het bewaken van kwaliteitsaspecten en zorgdragen voor de uitvoering volgens standaarden en procedures;
 • Het signaleren van issues (o.a. planning, financiën, kwaliteit en resources) en doen van oplossingsvoorstellen.

Achtergrond:
In het programma UPRI wordt door RVO en haar partners en leveranciers een nieuwe applicatie ontwikkeld ter ondersteuning van krediet- en garantieregelingen. Met de presentatie van Agenda 2022 heeft RVO haar strategische ambities voor de komende jaren vastgelegd. Onderdeel van die strategische agenda vormt data-gestuurd werken. Het overbrengen van de krediet- en garantieregelingen naar de nieuwe applicatie en de uitfasering van de oude applicatie sluiten hierop aan. Deze strategische ambities vragen om een vertaling naar de uitvoeringspraktijk. Hieraan wordt invulling gegeven met het programma UPRI onder leiding van de Directeur KPNL. Het programma UPRI heeft als doel om een goed werkende applicatie te ontwikkelen die medewerkers ondersteunt bij het uitvoeren van krediet- en garantieregelingen. Het overbrengen van regelingen naar deze applicatie wordt met een Agile werkwijze gerealiseerd. Er worden hoge eisen aan de applicatie gesteld voor de wijze waarop kredieten en garanties worden geadministreerd en beheerd. UPRI houdt rekening met deze verzwaarde eisen, bijvoorbeeld door het risicomanagement voor revolverende instrumenten te verbeteren en te ondersteunen. De in totaal beheerde bedragen van kredieten en garanties zijn fors. In de afgelopen jaren is gewerkt aan de ontwikkeling van het nieuwe bancaire systeem en de werking in relatie tot andere applicaties in de keten, om daarmee het uitvoeringsproces voor revolverende instrumenten bij RVO te kunnen ondersteunen. In de komende maanden wordt het nieuwe systeem in gebruik en beheer genomen, wordt de beheersorganisatie ingericht en worden regelingen uit het bestaande systeem naar het nieuwe systeem gemigreerd. De doelstellingen voor UPRI voor het vervolg zijn als volgt:

 1. Het implementeren van het aansturingsframework digitalisering programma’s en projecten KPNL op het programma UPRI;
 2. Het upgraden van de huidige versie van UPRI en het in productie nemen van alle krediet- en garantieregelingen;
 3. Het verder verbeteren van de samenwerking tussen de business en alle UPRI ketenpartners.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou! Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen! Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaar nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie UPRI Developer

Harde eisen:

 • C#, PHP, Information Security Foundation based on ISO/IEC 27002, Ontwikkeling Informatiesystemen Foundation, Applicatiemanagement Foundation, ervaring ontwerp en bouw koppelingen met systemen als Eherkenning, TVS, ABA/TAN, ERB, FindoS;
 • Informatiemanagement & Computer wetenschap, Finance, Innovatiemanagement, ervaring in REACT & webbased platformen;
 • Ervaring configuratie FIA & Axel.vm, ervaring in REACT & webbased platformen;
 • Testmanagement in sprints (Agile), ontwikkelen test scripts UT, FAT;
 • FIA/AXEL.vm kennis en ervaring met afstemming, configuratie, implementatie en testen tbv bedrijfsprocessen klant. Ervaring met programmeren en configureren van koppelingen met systemen in het EZ-landschap als eHerkenning, TVS, ERB en Findos (2 Jaar);
 • Aantoonbare ervaring met en kennis van FIA & Ervaring overheid, DICTU, IMP, RVO (2 Jaar);
 • Ervaring met platform integraties (2 Jaar);
 • Kennis revolverende instrumenten, kennis investeringsinstrumenten, kennis leningsinstrumenten, kennis garantieinstrumenten (2 Jaar).

Wensen:

 • Competenties: • Zelfstandig kunnen werken; • Maakt zich materie snel eigen; • Resultaatgericht; • Pragmatisch; • Helder communiceren en toont hier initiatief in; • Analytisch;
 • Kennis en ervaring met projectmatig (en Agile) werken;
 • Analyse, Configuratie, Implementatie regelingen in FIA/AXEL;
 • Operationele ervaring met AXEL.vm/FIA specifieke modules en features voor optimale toepassing op basis van business en klantbehoefte en RVO standaarden;
 • Werkervaring in vergelijkbare functie in meerdere grote overheids- of dienstverlenende organisatie is een pré;
 • Ervaring met het configureren van complexe processen en vertalen van business wensen naar functionaliteit’
 • Ervaring met agile werken;
 • Toegankelijk (bereikbaar, aanspreekbaar en proactief); Teamplayer; Pro-actief; Organisatiesensitiviteit; Creatief; Partner die adviseert, begeleidt (spreekt aan, bemiddelt bij weerstand en conflicten, onderhandelt, coacht); Betrouwbaar (transparant, eerlijk, gedreven); Toegankelijk (bereikbaar, aanspreekbaar, reageert).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-15 08:46:13

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden