Toets coördinator | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Toets coördinator is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-954
Startdatum:
01-07-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
26-06-2023 08:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Toets coördinator

Wij zijn voor het Ministier van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit op zoek naar een toets coördinator op basis van 36 uur per week. 

Hoofdwerkzaamheid is archivering inrichten en uitvoeren, in samenwerking met relevante RTLG afdelingen zoals RIO en de werkgroep Toetsing. Hierbij zorg je voor een goede inrichting en werking van informatiebeheer op operationeel niveau. Dit voor de looptijd van 6 maanden. Werkzaamheden houden specifiek in: Je krijgt toegang tot het digitale archiefsysteem, mailboxen, MS Teams en persoonlijke en gemeenschappelijke schijven. Je bouwt en ordent de structuur in het informatiemanagementsysteem. Je bouwt de structuur die je in de mailbox ziet na in het informatiemanagementsysteem. Je vult een aantal zoektermen en standaardwaardes in die je in de registraties wilt hebben. Je sleept de inhoud van de postbus (maximaal 500 per keer) en documenten van de andere informatiedragers naar de structuur die eerder is opgebouwd in het informatiemanagementsysteem.

Achtergrond opdracht:
Vanaf 1 juli dienen provincies gebiedsprogramma’s en maatregelpakketten in bij het rijk die zijn gericht om de transitie in het landelijk gebied te stimuleren, aan de hand van de NPLG doelen. Al deze gebiedsprogramma’s en maatregelpakketten moeten vanaf die tijd uitgebreid worden getoetst, waarbij het DG RTLG een belangrijke verantwoordelijkheid draagt. Vanaf die tijd zal de werkdruk naar verwachting behoorlijk toenemen, waardoor het risico bestaat dat archivering niet adequaat wordt uitgevoerd. In het streven naar een duurzame en transparante overheid is een goede archivering echter wel van belang om informatie toegankelijk te kunnen ontsluiten, desgevraagd aan verschillende partijen verantwoording kunnen afleggen (bijv. WOO verzoeken), en zo wordt er bijgedragen aan rechtszekerheid.

Een goede archivering is echter wel van belang om informatie toegankelijk te kunnen ontsluiten, desgevraagd aan verschillende partijen verantwoording kunnen afleggen (bijv. WOO verzoeken), en zo wordt er bijgedragen aan rechtszekerheid. In het toetsproces zijn er meerdere functies die van belang zijn. De toets coördinator is belangrijk voor het toetsproces en de rapporteur legt de verslagen en de belangrijkste correspondentie tijdens het proces vast. Beide functies werken daarmee actief samen met de informatiebeheerder om de archivering adequaat te kunnen uitvoeren. Daarnaast (secundair) bestaat er binnen RTLG nog een achterstand in de digitale archivering, waar de informatiebeheerders ook ondersteuning in kunnen bieden.

Organisatie:
Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit wil boeren, tuinders en vissers perspectief bieden. Overal ter wereld staan de Nederlandse boeren en vissers bekend om goed, betaalbaar en veilig voedsel. Samen met alle betrokkenen wordt er gewerkt aan het herstel en behoud van Nederlandse natuur. Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit wil de internationale koppositie van de agrarische sector verstevigen, natuur en landbouw nog meer met elkaar verbinden en tegelijkertijd de economische positie van de boeren verbeteren.

Eisen en wensen voor de functie Toets coördinator

Harde eisen:

  • MBO-niveau met richting ICT;
  • Administratieve ervaring ( 1 jaar);
  • Ervaring met het werken met grote hoeveelheid data ( 1 jaar);
  • Ervaring en affiniteit met Outlook, archiefsystemen en/of registratiesystemen.

Wensen:

  • Competenties: Nauwkeurigheid en zorgvuldigheid zowel in het werk als in de omgang met de informatie; – Proactief; – Resultaatgericht; – Werkt zelfstandig; – Servicegericht;
  • Kennis van processen bij de overheid. Affiniteit met ICT-omgevingen;
  • Meer dan 1 jaar administratieve ervaring; – Meer dan 1 jaar ervaring met het werken met grote hoeveelheid data; – Meer dan 1 jaar ervaring en affiniteit met Outlook, archiefsystemen en/of registratiesystemen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-06-21 14:40:30

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden