Medior Testspecialist SOAPUI | Utrecht

Functie omschrijving

Spir- draagt bij aan de ontwikkeling, het beheer, onderhoud en support van alle applicaties, infrastructuur en netwerken van de Rechtspraak. Dit zijn ca.12.000 werkplekken en meer dan 200 applicaties waarvan een aantal zelf ontwikkeld zijn. 

Samen met ruim 500 collega’s zorg je dat medewerkers van de Rechtspraak zorgeloos hun dagelijkse werk kunnen doen en burgers, advocaten, notarissen e.d. op een veilige manier toegang hebben tot hun zaak en Rechtspraak gegevens.

Het ICT landschap van de Rechtspraak onder gaat een grote vernieuwingslag. Debeweging is naar een multi-kanalen service architectuur en een gelaagde on premise cloud architectuur hoofdzakelijk op basis van Microsoft (werkplek, bedrijfsvoering, externedienstverlening) o.a.Windows server SQL server, Microft dynamics CRM, .NET en Oracle fusion middleware (primairproces) o.a.BPM&SOAsuite, WCC, ADF, OBIEE, Weblogic op basis van Linux.

Beheer van het ICT landschap is ingericht volgens de ITIL3 methodiek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de volgende tools: Topdesk voor de beheerprocessen, HPopenview voor monitoring, Splunk voor logging, Visionwaves voor stuurinformatie en flexera voor licentiebeheer. Verder worden de product eigen faciliteiten voor beheer gebruikt zoals SCCM voor software distributie.

Expertise Centrum Test

Voor het Expertise Centrum Test (ECT) zijn we op zoek naar een medior Testspecialist met 2 jaar testervaring. Het ECT is het expertisecentrum en geweten binnen de Rechtspraak op het gebied van Testen en Kwaliteitszorg. De Unit ECT is verantwoordelijk voor het testproces en de kwaliteit van nieuw ontwikkelde en gewijzigde infrastructuren en applicaties.

Opdrachtbeschrijving

In het kader van het project Toezicht worden er wijzigingen aangebracht in het proces van het aanstellen van een bewindvoerder. Toezicht is: Als mensen door hun lichamelijke of geestelijke toestand tijdelijk of blijvend niet in staat zijn om voor hun financiële zaken te zorgen dan kunnen zij hulp krijgen. Iemand anders gaat dan hun financiële zaken regelen: de bewindvoerder.

De wijzigingen die worden aangebracht moeten getest worden binnen de sprints. Ook moet er een regressietest worden opgesteld en uitgevoerd.Ondersteuning van de GAT kan ook tot de werkzaamheden behoren. De Testspecialist is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van testgevallen in een agile werkomgeving in 2 wekelijkse sprints. Opstellen en onderhouden van de regressietest.

Functie eisen

  • Agile en testen
  • XML en SQL kunnen toepassen
  • Ervaring met het testen van webservices mbt Soap UI is een must
  • Maken van scripts in SoapUI, meer dan een service testen
  • Sharepoint en Jira ervaring is een pré
  • TMap NEXT Foundation
  • Acteert graag binnen een team, is sociaal en communicatief vaardig, neemt initiatief;
  • Haalt pro-actief de benodigde informatie op bij collega’s;
  • Is flexibel en weet zich staande te houden in een dynamische omgeving;
  • Is kritisch – ook naar eigen werk – en is gericht op continue verbetering.

Extra informatie

Standplaats

Utrecht
Aanvraagnummer
657
Startdatum:
2017-02-27
Verwachte einddatum
2017-12-31
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-02-13
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Wendy van Ooijen Als u geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij u van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-02-10 09:26:08

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden