Tester | Assen

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2022-0271
Startdatum:
01-04-2022
Verwachte einddatum:
30-06-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
02-03-2022 09:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een tester op basis van 36 uur per week. 

 De tester wordt gevraagd voor team Apploket bij DICTU. Hier zijn twee scrumteams operationeel. Er wordt binnen een team tegelijk aan meerdere apps gewerkt, van de tester wordt verwacht meerdere apps binnen een sprint te testen, dit vraag flexibiliteit en zelfredzaamheid om je werkzaamheden efficiënt over de verschillende projecten te verdelen. Het testwerk bestaat voornamelijk uit handmatig testen, voor zowel Android als iOS apps. Als tester ben je proactief bezig met de app- en backend-ontwikkelaars (binnen de afdeling) om bevindingen te voorkomen of vlot opgelost te krijgen of bij de klantzijde om verduidelijking te vragen. Naast kennis van beide platforms wordt er van de tester gevraagd om de apps te testen op de toegankelijkheidsrichtlijnen. Daarnaast is het mogelijk dat een deel van de werkzaamheden bij een van onze webteams uitgevoerd wordt.

Achtergrond opdracht:
De vraag naar mobiele apps neemt nog steeds toe, zowel bij bestaande als nieuwe klanten binnen de Rijksoverheid. Wegens vervanging binnen het team Apploket is Dictu op zoek naar een zeer ervaren app-tester. De gewenste kandidaat weet met haar/zijn ambitie, ervaring en enthousiasme als app-tester onze producten en dienstverlening continu te verbeteren. In een zeer gedreven app-ontwikkelteam dat binnen de overheid voorop loopt, werk je aan het (door)ontwikkelen en beheer van mobiele apps van onze klanten, voor ondernemers, burgers en mobiele medewerkers. Je werkt hierbij nauw samen met klanten (product owners), delivery managers, projectleiders, architecten, ontwikkelaars en testers.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart. 

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Testen Professional; TMap NEXT Advanced; ISTQB Advanced;
  • TMap NEXT Foundation, ISTQB;
  • Je hebt minimaal 5 jaar uitvoerende ervaring met het specificeren en uitvoeren van testen;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Agile/Scrum;
  • Je hebt minimaal 3 jaar uitvoerende ervaring met testautomatisering;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Competenties: flexibiliteit – samenwerken (teamplayer) – stressbestendig – sociaal & communicatief – resultaat gericht – gestructureerd-analytisch – oog voor detail – kwaliteit hoog in het vaandel – stevige persoonlijkheid – proactieve werkhouding – doorzettingsvermogen – pragmatisch met een creatieve inslag;
  • Aantoonbare ervaring met testen in Android/iOS omgeving met bijbehorende backends;
  • Ervaring met Espresso test-framework;
  • Ervaring met Appium is een pre.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-02-28 19:00:09

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden