Tester | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Tester is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2024-484
Startdatum:
01-05-2024
Verwachte einddatum:
31-12-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
11-04-2024 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Tester

Opdrachtomschrijving:
De voortbrenging van de Douane applicaties is georganiseerd in drie procesketens. Binnen IV Douane zijn we op zoek naar een Senior Tester voor de keten Toezicht Goederen & Risicomanagement (TG&R). De keten TG&R is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en beschikbaar stellen van IV-voorzieningen voor de procesgebieden “Binnenbrengen, Uitgaan & Provianderen”, “Fysiek Toezicht” en “Risico & Intelligence”. De ontwikkeling van nieuwe applicaties en het verbeteren of uitbreiden van bestaande applicaties vindt kort-cyclisch plaats m.b.v. Agile-ontwikkelmethoden. Het multidisciplinair team ‘Jupiter’, waar jij als Senior Tester onderdeel van uit gaat maken, houdt zich bezig met de geautomatiseerde ondersteuning van Fysiek Toezicht.

Achtergrond:
Als senior tester bij IV Douane houd je je vooral bezig met de functionaliteit met betrekking tot wet- en regelgeving voor het fysiek toezicht binnen de douane. Je maakt deel uit van een Safe/Agile team. Met jouw pro actieve houding ben je een kartrekker voor de andere testers en samen bepaal je de best werkende test methodiek. Je werkt nauw samen met de developers en hebt keten overstijgend overleg met collega testers. Testautomatisering is belangrijk: je beheert en onderhoudt testsets met grote aantallen testcases die met hoge frequentie (dagelijks) automatisch worden uitgevoerd. Je ontwikkelt je tot vraagbaak voor wat betreft de functionaliteit van onze applicatie. Als senior tester in dit team voer je zowel functionele als technische testen uit.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Tester

Harde-eisen

 • HBO Diploma
 • T-Map (of vergelijkbaar) gecertificeerd
 • Je bent ‘T-shaped’, dat wil zeggen: je bent niet alleen een doorgewinterde tester, maar je hebt je ook in enige mate als ontwikkelaar bekwaamd – onder andere met het oog op testautomatisering
 • Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring in een soortgelijke functie; (5 jaar)
 • Kennis van en ervaring met Data Studio, SoapUI en Visual Studio code (met Robotframework en Python)
 • Je hebt ervaring met het werken volgens scrum en de agile-principes;

Wensen

 • Kennis van Jmeter is een pre.

Competenties

 • stressbestendig
 • sterke analytische vaardigheden
 • samenwerken
 • resultaatgerichtheid
 • coaching vaardigheden
 • communicatief sterk

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-08 09:50:38

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden