Tester | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Tester is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-623
Startdatum:
01-06-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
03-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Tester

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Tester op basis van 36 uur.

Een ervaren en enthousiaste tester in een Cobol/DB2 mainframe omgeving, die als volwaardig en initiatiefnemend teamlid deelneemt aan het scrum proces onder SAFe Agile. Samen met het scrum team, werk hij/zij aan het hele traject: van refinement van de features, het begroten en inplannen van de user story’s, testen en het demonstreren van de geleverde functionaliteit. Het zwaartepunt ligt bij de testactiviteiten, waar je samen met de teamleden en de productowner aan werkt. Het scrumteam houdt zich bezig met onderhoud en nieuwbouw van de complexe en omvangrijke applicatie Beheer van Relaties (het centrale klantregistratiesysteem van de Belastingdienst), waarin allerlei kanten van de IT aan bod komen, zoals gebruikersinteractie, databases (DB2), webservices en standaardkoppelingen.

Achtergrond:
De rol van IV/GV/Gegevens bestaat uit het binnenhalen en intern (en in sommige gevallen ook extern) beschikbaar stellen van de gegevens. Het team BeVeR maakt onderdeel uit van domein Gegevens. Binnen Team BeVeR wordt er voornamelijk gewerkt met online- en batch-applicaties van de verschillende onderdelen van Beheer van Relaties (BvR), zoals het Identificatie en Verificatie Proces, de Standaard en maatwerk voorzieningen voor het verstrekken en beschikbaar stellen van gegevens via diverse technieken (waaronder webservices, MQ-koppelingen en ook bestandsuitwisselingen), het inwinnen en registreren van gegevens uit de BasisRegistratie Personen, het Handelsregister en Belastingdienst specifieke gegevens. Een tester is vanaf het eerste moment betrokken bij refinement van de features/stories, o.a. door wekelijkse senior overleggen.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Tester

Harde eisen:

  • Tmap Next Advanced;
  • SAFe: scrum / Agile / SAFe foundation of gelijkwaardige werkervaring;
  • Testen: Ervaring met Cobol / Cics / DB2 op Mainframe omgevinigen en webservices;
  • Senior tester (agile)(5 jaar);
  • Ruime ervaring op het Mainframe platform (TSO/JCl/MQ/Cobol/XML/XSD/DB2/SQL/QMF) (5 jaar).

Wensen:

  • Van onze toekomstige collega wordt verwacht dat hij/zij, als volwaardig teamlid, participeert in het Agile proces. T-shape;
  • Je ondersteunt en werkt nauw samen met de productmanager, scrummaster, collega testers, bouwers, ontwerpers en architecten en productowners bij het opstellen cq. refinen van de features en userstories zodat deze in het ontwikkelteam verder kunnen worden opgepakt;
  • Teamplayer gericht op samenwerking, analytisch sterk, assertieve persoonlijkheid met een kritische blik en een resultaats- en oplossingsgerichte mentaliteit;
  • Tevens is hij/zij omgevingssensitief en kent zijn/haar stakeholders (stakeholdermanagement);
  • XML, Cobol, DB2, SQL.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-04-26 11:11:46

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden