Tester | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Tester is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-613
Startdatum:
15-05-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
28-04-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Tester

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Tester op basis van 36 uur.

Binnen de IV-Keten Douane zijn we op zoek naar een ervaren tester/test automation engineer voor de keten Douane Aangifte (DA). De keten DA is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en beschikbaar stellen van IV-voorzieningen voor o.a. het proces Vervoer. De ontwikkeling van nieuwe applicaties en het verbeteren of uitbreiden van bestaande applicaties bij IV-Douane vindt kort-cyclisch plaats m.b.v. Agile- ontwikkelmethoden. Binnen de keten zijn meerdere multidisciplinaire teams werkzaam. Teams bestaan uit een mix (multidisciplinair) van ontwikkelaars, aangevuld met een scrummaster (SM) en productowner (PO). Twee teams werken gezamenlijk aan een nieuw systeem, ten behoeve van het vervoersproces. Beide teams bestaan naast de SM en PO uit drie Java ontwikkelaars, twee testers en een ontwerper. De teams bouwen gezamenlijk een nieuw systeem voor het ondersteunen van het vervoersproces. Als tester houd je je bezig met het opzetten van testscenario’s, het ontwikkelen van testen in Robotframework, het uitvoeren van verschillende soorten testen (functionele testen, performancetesten, ketentesten, regressietesten, etc), in nauwe samenwerking met het andere DVA-team.

Achtergrond:
De Douane is een dynamische organisatie die met name zorgt voor efficiente afhandeling van in- en uitvoer van goederen buiten de EU grenzen. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de systemen die nodig zijn om dat werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Wij als IV/Douane leveren die applicaties en zoeken mensen die gemotiveerd zijn om voor zo’n mooie organisatie te kunnen werken in een Agile/scrum omgeving. Je hebt kennis, ervaring en motivatie om onder andere onderstaande werkzaamheden uit te voeren. In geval meerdere kandidaten geschikt worden bevonden, behoudt de dienst zich het recht voor meerdere gunningen te doen.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.


Eisen en wensen voor de functie Tester

Harde eisen:

  • TMAP;
  • Ervaring met testen en opstellen van functionele, keten- en koppelvlaktesten ( 3 jr );
  • Ervaring met Robot Framework ( 3 jr );
  • Ervaring met werken in een Agile / scrum omgeving ( 3 jr );
  • Jenkins (pipelines configureren voor automatische regressietests) ( 3 jr ).

Wensen:

  • Competenties: • Communicatief • Flexibel • Resultaatgerichtheid • Samenwerking • Zelfontwikkeling;
  • Engelse taal machtig.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-04-26 09:12:38

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden