Testautomatiseerder | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Testautomatiseerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-1277
Startdatum:
09-10-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
18-09-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Testautomatiseerder

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Testautomatiseerder op basis van 36 uur.

Als Testspecialist ben je een technisch onderlegde allrounder die zich thuis voelt in verschillende disciplines. Je voelt je verantwoordelijk voor het continu blijven ontwikkelen en verbeteren van onze applicaties. Jij bent de linkin pin voor de scrumteams op het gebied van testautomatisering en ketentesten. Samen met je collega’s werk je aan het hele agile-ontwikkeltraject. Je zorgt voor de testactiviteiten, helpt deze vanuit jouw specialisme uit te voeren, te verbeteren en te automatiseren. Daarnaast ben je ook in staat om integratie- en ketentesten van nieuwe en bestaande ICT-services op te stellen dan wel uit te voeren. Als testspecialist zet je je in voor de continuïteit, nieuwbouw en implementatie van diverse applicaties of je bent betrokken bij de ketentesten op afdelingsnivo. Je levert een maximale bijdrage aan de teamprestatie. Je komt te werken in een scrumteam. Je hebt een pro-actieve werkhouding , bent ondernemend en flexibel met een focus op de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je bent in staat om advies uit brengen over bestaande testprocessen en testautomatisering. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen je team, en in het bijzonder de testmanagers, testers en test automation engineers uit de andere teams.

Achtergrond Opdracht 
Het domein Inning en Betalingsverkeer van de Belastingdienst, zorgt voor geld in de schatkist en voor uitbetaling van toeslagen. We willen een organisatie zijn die op een efficiënte manier zo veel mogelijk van de verschuldigde belasting int. Binnen dit domein zijn grote veranderingen gaande. Er is nieuwe wetgeving, maar gelijktijdig willen we ook de bronadministraties vernieuwen. Diverse agile ICT projecten leveren hiervoor de benodigde producten en diensten binnen een Scaled Agile Framework (SAFe). Onze afdeling bestaat uit meerdere teams. De interactie met de business is goed, de lijnen zijn kort. Ideeën worden snel opgepakt en uitgewerkt. We werken in een Agile-ontwikkelomgeving met standaardisatie op ‘proven technology’, dat houvast en zekerheid biedt om die zo belangrijke en goed functionerende applicaties te kunnen ontwikkelen. Er heerst een goede werksfeer. Het team waarin je komt te werken is een enabling team die ervoor zorgt dat de overige scrumteams in hun kracht komen te staan m.b.t. de voortbrenging met hierbij focus op de ketentesten.

Organisatorische context en cultuur
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Testautomatiseerder

Harde eisen:

 • Test Management: Agile testen, Tmap
 • Testorganisatie en -uitvoering: 3Safe
 • HBO (4 Jaar).

Wensen:

 • Competenties: Ondersteuning en coaching; Samenwerken; Richtinggeven; Communicatief vaardig; Breed inzetbaar (handmatig testen, ketentesten, testautomatisering); Humor
 • Ervaring met containerhosting (faciliteert BD);
 • Afstemming over teams heen met betrekking tot ketentesten
 • Levert input over kwaliteitsverbeteringen over onze werkwijze en producten;
 • Ervaring met testautomatisering (cucumber)
 • ambitie om met het team te ontwikkelen richting devops en werken met containers op openshift
 • Devops
 • Ervaring met Deployment binnen het Openshift platform.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-09-14 07:33:06

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden