Testautomatiseerder | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Testautomatiseerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-937
Startdatum:
10-07-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
26-06-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Testautomatiseerder

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar Testautomatiseerder op basis van 36 uur.

Voor IBS Loonheffingen, trein Generiek en Overig, zijn we op zoek naar een ervaren testautomatiseerder in een Java-omgeving. Je moet beschikken over een uitgebreide kenns van en ervaring met testautomatisering en Robot Framework. De opdracht heeft betrekking op het project DTN (DAS Tool Nieuw). In sprints van 2 weken wordt nauw samengewerkt met de productowner aan nieuwe functionaliteit. We zijn op zoek naar een energieke collega die vanuit zijn of haar kennis en ervaring hier een bijdrage aan kan leveren. Ben je in staat om in een Agile/Scrum team de testautomatisering in Robot Framework zo in te richten dat kwaliteit van de gebouwde software snel en eenduidig aangetoond wordt, dan zijn wij op zoek naar jou. 

Achtergrond:
De huidige LOA DAS Tool wordt binnen het team AGL (Analyseteam Gegevenskwaliteit Loonaangifteketen) gebruikt om diverse kwaliteitsanalyses uit te voeren op (afgekeurde) loonaangifteberichten en WTL beschikkingen. Daarnaast wordt de Tool door toezichtmedewerkers op de eenheden gebruikt voor analyses in het kader van toezicht.In januari 2021 heeft de portfoliotafel de opdracht bij IV/IBS Loonheffingen uitgezet om de LOA’s DAS Tool en LOA DAS XML-XXL te vervangen. Vervanging van de huidige LOA DAS Tool is noodzakelijk omdat deze niet voldoet aan de huidige eisen op het gebeid van informatiebeveiliging. Daarnaast bestaan er ook bedrijfsrisico’s omdat de Tool gebruik maakt van verouderde software en hardware. Een complete herbouw van de LOA DAS-tool en de LOA DAS XML-XXL is daarom noodzakelijk. De nieuwe ICT service DTN neemt de bestaande functionaliteit van de DAS-tool één op één over.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.


Eisen en wensen voor de functie Testautomatiseerder

Harde eisen:

  • Ervaring in een complexe omgeving ( 3 jr );
  • Ervaring met het opzetten, inrichten en onderhouden van testautomatisering op diverse nivo’s ( 5 jr );
  • Gewerkt hebben vanuit features en userstory’s ( 3 jr );
  • Ruime ervaring met het opzetten en utvoeren van geautomatiseerde testen in een Java omgeving;
  • Specifiek op het gebied van Testen; een ontwikkelaar met veel affiniteit voor testen of vice versa.

Wensen:

  • Competenties: Stressbestendig; Energiek; Pro-actief; Analytisch; Samenwerkingsgericht; Leergierig/nieuwsgierig; Communicatief vaardig; Flexibel; Opbouwend kritisch;
  • Aanvullende kennis: SAFe; Scrum; Jira; Confluence; GIT; Testautomatisering (bijv Cucumber of vergelijkbare tooling); ISTQB Professional of vergelijkbaar; ISTQB Advanced of vergelijkbaar; DB2; SQL; XML; XDS; Jmeter en/of Gatling;
  • DevOps; Open shift/Container Hosting; MQ; Continuous delivery; XML Spy; Het begeleiden, motiveren en stimuleren van collega’s in het team.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-06-19 09:47:53

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden