Test Engineer | Utrecht

Sorry, deze opdracht voor Test Engineer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2024-974
Startdatum:
01-07-2024
Verwachte einddatum:
01-01-2025
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
07-06-2024 09:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Test Engineer

Achtergrondinformatie
IVOM is een gewaardeerde IV-organisatie die, in samenwerking met de OM-onderdelen en ketenpartners, zorgt voor een onverstoord primair proces en het OM voorbereidt op en helpt met het implementeren van toekomstige ontwikkelingen. Om dit te realiseren zorgen we continu voor een professionele organisatie en uitdagende omgeving, waar je met plezier kunt werken. De afdeling “Bestaande business applicaties services” (BBASs) is verantwoordelijk voor de ‘change’ van de bestaande bedrijfsapplicaties. De verantwoordelijkheden van BBASs omvatten de volledige levenscyclus van ontwikkeling. Daarbij ligt het zwaartepunt op het bedenken en ontwerpen van een geschikte oplossing en het borgen en meten van de kwaliteit (testen) van de producten en diensten die door de projecten worden opgeleverd.

Functieomschrijving
Om het borgen en meten van de kwaliteit van de opgeleverde IT-oplossingen vorm te geven, zet de afdeling BBASs haar team Testmanagement met test professionals in. Op dit moment overstijgt de vraag naar testcapaciteit de huidige beschikbaarheid. Dat is de reden om met een tijdelijke externe aanvulling het team te versterken. De focus van de test engineer zal liggen op het testen van de KA applicaties van het Openbaar Ministerie.

We zijn op zoek naar een senior en pragmatische test engineer met ervaring in het testen van KA applicatie. Deze professional heeft een passie voor zijn vak en de materie, waarbinnen hij werkzaam gaat zijn en is in staat naast uitvoerend ook coördinerend op te treden. Kwaliteits- en servicegerichtheid zitten vanzelfsprekend in het DNA van de test professional.

De kandidaat zal de volgende werkzaamheden gaan uitvoeren:
De kandidaat zal binnen het de productie verantwoordelijk zijn voor het meten van kwaliteit van de kantoor automatisering. Kandidaat neemt de regie op het kwaliteit- en testproces binnen de productie afdeling. Kandidaat specificeert en voert uit waar het gaat om acceptatie van de producten. Richting onze leverancier monitort en controleert of gemaakte afspraken worden nagekomen.

Taken en verantwoordelijkheden:
• Opstellen en toetsen testbasis;
• risico en impactanalyse triggeren en/of uitvoeren;
• met beheerders acceptatie requirements formulieren
• specificeren testgevallen tbv acceptatie;
• uitvoeren testgevallen samen met gebruikers;
• accepteren van producten in de acceptatie omgevingen;
• bevindingen management;
• vrijgave advies vullen met resultaat acceptatie tests;
• input leveren binnen team testmanagement tbv continue verbeteren.

Eisen en wensen voor de functie Test Engineer

Harde-eisen

 • De aangeboden kandidaat heeft een afgeronde /HBO/WO opleiding, heeft danwel een HBO/WO denk- en werk niveau opgedaan door werkervaring.
 • De aangeboden kandidaat is TMAp®️ en/of ISTQB gecertificeerd.
 • De aangeboden kandidaat heeft minimaal vijf jaar relevante werkervaring als testengineer en heeft daarbinnen ongeveer twee jaar ervaring met het uitvoeren van coördinerende activiteiten.
 • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met Gebruikersacceptatietest binnen het KA domein.
 • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met de werkzaamheden van het Openbaar Ministerie.

Wensen

 • Interview met kandidaat op basis van aangeboden document(en) zoals cv en motivatie en verificatie van de eisen en wensen met eventuele bijstelling van de beoordeling (15%).
 • De aangeboden kandidaat is beschikbaar binnen: 0-1 weken = 100 punten, 2-4 weken = 75 punten, 5–6 weken = 25 punten, Meer dan 10 weken = 0 punten (15%).
 • De kandidaat heeft ‘X’ jaar relevante ervaring met testen: Meer dan 6 jaar = 100 punten, 3–5 jaar = 70 punten, 1–2 jaar = 10 punten (15%).
 • De kandidaat heeft ervaring binnen de Rijksoverheid: 2 opdrachten of meer = 100 punten, 1 opdracht = 50 punten, 0 opdrachten = 0 punten (15%).
 • De kandidaat heeft kennis van en/of affiniteit met de processen van het OM: Geen = 0 punten, Affiniteit = 25 punten, Kennis = 100 punten (15%).
 • De kandidaat is bekend in Agile: Ja = 100 punten, Nee = 0 punten (15%).
 • De kandidaat is bekend met het werken met Jira/Confluece: Ervaren = 100 punten, Starter = 50 punten, Niet = 0 punten (10%).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-31 14:40:47

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden