Test Architect | Amersfoort

Sorry, deze opdracht voor Test Architect is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amersfoort
Aanvraagnummer:
A2024-844
Startdatum:
01-08-2024
Verwachte einddatum:
31-07-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
30-05-2024 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Test Architect

Opdrachtomschrijving
Defensie is op zoek naar een ervaren test architect met coördinerende capaciteiten en aantoonbare ervaring met complexe omgevingen. Je gaat aan de slag in het project STCN, waar de nadruk ligt bij integratie van verschillende hardware, bestaande software en potentieel nieuw te ontwikkelen software.
• Opstellen testplan
• Opstellen testaanpak / test design
• Opstellen en definiëren van testscenario’s, van functionele testen tot integratie en acceptatietesten, waar de focus op integratie ligt
• Coördineren en het mede organiseren, voorbereiden, maken van afspraken en communiceren met stakeholders over de uit te voeren testen
• Vertalen van functionele en technische behoeftes/wensen naar eisen en testcases
• Je bent het aanspreekpunt voor de test en kwaliteitsnormen binnen het project en zorgt dat deze aanpak in lijn is met de processen van de sectie.
• Het uitvoeren van testcases in samenwerking met het team

Achtergrond
Het programma FOXTROT realiseert de digitale transformatie van de krijgsmacht in het mobiele militaire domein. FOXTROT operationaliseert daarmee de ambities uit de Defensievisie 2035 langs de richting die de IT-strategie voorschrijft. STCN is het eerste project binnen het programma Foxtrot dat tot uitvoering komt. Ten behoeve van de uitvoering is een projectvoorstel opgesteld, er is behoefte aan een test lead t.b.v. het project STCN. Project STCN omvat verschillende platformen, zowel voertuigen als op de man gedragen devices. STCN bestaat verschillende hardware, van end user devices, militaire radio’s en intercom, tot de te gebruiken software en configuratie om deze systemen te beheren. Project STCN is gericht op de Nederlandse special forces (SOCOM).

Organisatie
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Test Architect

Harde-eisen

 • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO-opleiding (diploma).
 • Kandidaat is TMAP-testengineer of ISTQB-foundation gecertificeerd.
 • Kandidaat heeft tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring met het testen van zowel soft- als hardware in diverse testomgevingen in het integratieproces.
 • Kandidaat heeft tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring met eigenaarschap van en overzicht over het gehele testproces.
 • Kandidaat heeft tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring als test coördinator/testleider met het inrichten en uitvoeren van testtrajecten, het opstellen van test plannen en test rapporten. (5 jaar)
 • Kanidaat heeft tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van functionele gebruikerstesten waaronder acceptatietesten. (5 jaar)
 • Kandidaat heeft tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen van testen voor verschillende operating systems. (tenminste Androïd en Windows.) (5 jaar)
 • Kandidaat heeft tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring met zowel software-, hardware- als integratietesten. (5 jaar)

Wensen

 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring als SCRUM Master.

 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met IP networking.

 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met het automatiseren van testen.

 • Kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring met het uitvoeren van integratietesten van hardware, software en op androïd gebaseerde mobile devices.

 • Kandidaat heeft bij aantoonbare werkervaring ervaring met gebruik van TFS 2015/2017 testmanager of AzureDevops.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-17 07:22:02

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden