Technische solution architect | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Technische solution architect is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-663
Startdatum:
01-06-2023
Verwachte einddatum:
30-11-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
05-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Technische solution architect

Wij zijn namens de SSC-ICT Haaglanden op zoek naar een Technische solution architect op basis van 36 uur.

Wij zoeken een technisch specialist voor maken van infrastructuur ontwerpen voor onze applicaties en het begeleiden van de bestelling en oplevering. De specialist stemt voor elke omgeving de behoeftes af met de applicatiebeheerders en maakt op basis hiervan een ontwerp in MS Visio. Dit stemt hij/zij af met een adviseur uit het Infra team. Vervolgens plaatst de specialist de bestelling in Topdesk, bewaakt de voortgang en begeleidt de oplevering. Voor het RBAC project inventariseert de specialist de behoeftes en zorgt ervoor dat het SSC-ICT breden RBAC model voor de FileNet teams wordt ingevoerd, in overleg met de applicatiebeheerders. Hiervoor stelt de specialist o.m. autorisatiematrices op, vraagt de benodigde accounts aan en kent de nodige rechten toe.

Achtergrond:
Het FileNet PaaS team levert een standaard document management platform op basis van IBM FileNet. Wij leveren dit platform aan 3 DevOps teams die hier bovenop maatwerk document management systemen leveren voor meerdere ministeries. De komende maanden gaat er veel veranderen aan onze onderliggende infrastructuur. In het kader van lifecycle management moeten wij onze applicaties verhuizen naar een nieuwe omgeving (het gaat om 250 virtuele servers). Hiervoor moeten nieuwe servers worden aangevraagd en de nodige netwerk connectiviteit worden gerealiseerd. Daarnaast bereiden wij een migratie naar een container architectuur voor en wordt een nieuwe standaard voor RBAC (role based access control) ingevoerd. Voor de infrastructuur worden tekeningen gemaakt in MS Visio. Op basis hiervan worden bestellijsten gegenereerd die door verschillende Infra teams worden opgepakt om o.m. servers, storage, en netwerk connectiviteit te realiseren.

Organisatie:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU-voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie Technische solution architect

Harde eisen:

  • Aantoonbare ervaring met het ontwerpen van technische infrastructuur (servers en netwerk connectiviteit) (4 jaar);
  • HBO denk en werkniveau.

Wensen:

  • Competenties: Flexibiliteit, analystisch, communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk; Nauwkeurig; Zelfstandig; Goed kunnen samenwerken; Pro-actief; Resultaatgericht; Doorzetter; Stressbestendig;
  • Kennis van technische infrastructuur en netwerk architectuur;
  • Kennis van Active Directory en RBAC principes;
  • Kennis van BIO (Baseline informatiebeveiliging Overheid);
  • Kennis van Docker en Kubernetes architecturen;
  • Ervaring met Topdesk, Jira en Confluence.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-03 07:39:00

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden