Technische Architect | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Technische Architect is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1095
Startdatum:
01-09-2023
Verwachte einddatum:
29-02-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
03-08-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Technische Architect

Wij zijn namens het Ministerie van Economische Zaken op zoek naar een Technische Architect op basis van 36 uur.

De opdracht betreft het uitwerken van de vastgestelde PSA (Project Start Archictuur) en het concept HLD (High Level Design) naar het LLD ( Low Level Design) van de nieuwe te realiseren IT infrastructuur in het Datacenter van ODC-Noord. Uitgangspunt is in eerste instantie de migratie van het applicatielandschap gevolgt door de migratie van de gehele IT omgeving. Gedurende de migratie zie je er op toe dat de uitgangspunten vanuit de PSA en HLD gewaarborgd blijven en rapporteer je aan de projectmanager. Er vindt niet alleen een migratie op het gebied van interne housing naar Hosting bij ODC- Noord plaats, maar ook een verandering van beheerswerkzaamheden bij de afdeling ICT beheer bij de ACM. Je maakt inzichtelijk wat de impact van deze ontwikkelingen zijn en geef advies om interne besluitvorming te onderbouwen.

Achtergrond:
De i-Strategie van ACM kent een viertal thema’s waarbij elk thema is georganiseerd als programma. Het programma “Infra & IB” stelt onder andere een moderne infrastructuur voor ACM ten doel. Momenteel beheert ACM de eigen infrastructuur nog volledig zelf. Omdat ACM wil aansluiten op rijksbreed beschikbare voorzieningen wordt een start gemaakt met de migratie naar het IAAS platfrom van ODC Noord. De architect zal werkzaam zijn binnen het genoemde programma/ project en werkt nauw samen met het projectteam en de productcoördinatoren Infrastructuur, Kantoorautomatisering en Bedrijfsapplicaties van het team ICT Beheer.

Organisatie:
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een toezichthouder en in 2013 ontstaan uit een fusie tussen De Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). ACM ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Het is onze missie kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten te bevorderen. Dit doen we door probleemoplossend te werken. ACM is een zelfstandig bestuursorgaan en komt onafhankelijk en zelfstandig tot besluiten. Het Ministerie van Economische Zaken is politiek verantwoordelijk voor het beleid en de wetgeving en bepaalt de kaders waarbinnen ACM opereert. Wij maken ons met ruim 520 collega’s op onafhankelijke en professionele wijze sterk voor consumenten en bedrijven. We zijn een platte, overzichtelijke organisatie met acht directies, te weten: Mededinging, Consumenten, Energie, Telecom Vervoer en Post, Juridische Zaken, het Economisch Bureau, Bedrijfsvoering en Bestuur Beleid en Communicatie.

Eisen en wensen voor de functie Technische Architect

Harde eisen:

 • Minimaal Afgeronde HBO bachelor opleiding in een ICT gerelateerde opleiding zoals Bedrijfskundige of Technische Informatica;
 • Training en certificering op het gebied van SAFe, Devops, Archimate of Togaf;
 • Kennis van Vmware en Cloud infrastucturen;
 • MS platformen;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol van solution architect;
 • Ervaring daarin met virtualisatieplatformen, waaronder Vmware (>5 jr);
 • Bewezen kennis en recente ervaring met hostingmigraties op basis van cloud principes (>5 jr);
 • In die rol zelf auteur van HLD’s en LLD’s (>5 jr).

Wensen:

 • Ervaring met gefaseerde migratie van on-premise –> IaaS –> PaaS;
 • Ervaring met Citrix VDI migraties;
 • Competenties: Communicatief en analytisch sterk in woord en vooral ook geschrift; • Uitstekende adviesvaardigheden; • Omgevingssensitief; • Overtuigingskracht, daadkracht en doorzettingsvermogen; • Kwaliteit- en resultaatgericht; • Initiatiefrijk; • Teamplayer; • Probleemoplossend vermogen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats tussen 7-10 augustus. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-08-01 06:50:12

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden