Technisch Specialist a.i. | Hoofddorp

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Hoofddorp
Aanvraagnummer:
A2022-0685
Startdatum:
04-07-2022
Verwachte einddatum:
31-01-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
17-06-2022 09:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze directe eindklant op zoek naar een Technisch Specialist a.i. op basis van 40 uur per week. 

Als Technisch Specialist a.i. werk je achter de schermen aan een geweldige beleving.
Hiermee verzorg jij letterlijk de digitale verbinding tussen onze vestigingen en gasten. Samen met je team bouw je aan toekomstbestendige oplossingen en zorg je ervoor dat we continue aansluiten bij de vraag vanuit onze business.

De Opdracht:
Binnen het agile team Instore wat zich bezig houdt met de realisatie van een nieuw narrowcasting systeem. Dit systeem is aangekocht en bevindt zich in de ontwikkel fase en het team is op zoek naar een technisch specialist die kan helpen voor de duur van het project om de nieuwe oplossing te implementeren in alle vestigingen en hoofdkantoor.

Binnen de organisatie wordt dit systeem gebruikt om informatie op de juiste tijd en plaats te tonen aan onze gasten maar ook aan onze collega’s achter de schermen. In de rol die we zoeken ben je technisch goed onderlegd en weet je veel van infrastructuren in het algemeen (servers, werkstations, netwerken, firewall, etc.) en kun je snel duiden waar je een mogelijk probleem op moet lossen.

Je bent communicatief sterk want je bent een schakel tussen projectteam en de system integrator bij de organisatie. Je zorgt dat de teams van leverancier en de organisatie doen wat nodig is voor de implementatie van het systeem. Naast technisch sterk kun je dus ook goed communiceren en coördineren. Tijdens implementatie in de vestigingen ben je ook daar aanwezig voor de uitrol en ondersteuning van de medewerkers. Natuurlijk ben je ook sterk in het documenteren van je werk.

Kernactiviteiten In de rol van technisch specialist ben je onderdeel van de afdeling IT operations. De belangrijkste rol van afdeling is verzorgen van IT-operatie voor infrabeheer, kantoorautomatisering, servicedesk en applicaties en zorgdragen voor continuïteit van de IT dienstverlening. De technische infrastructuur is uitbesteed (KPN; eerstelijns/SPOC). Over deze uitbesteding vindt regie plaats. Als technisch specialist rapporteer je hiërarchisch aan de chapterlead technisch applicatiebeheer.

Naast de projectwerkzaamheden ben je goed in:

  • Uitvoeren van 2e-lijn support waaronder het regie voeren over incidenten, het bepalen van de aard en oorzaak van het incident en regie voeren op het oplossen van het probleem;
  • Monitoren en indien nodig bijsturen van integratie en functionele werking van systemen en applicaties;
  • Evalueren en vertalen van business requirements naar technische specificaties;
  • Je bent vakvrouw/vakman pur sang. Je weet als geen ander hoe het IT landschap zich intern en extern ontwikkelt en gebruikt dit als basis om IT binnen de organsiatie continu te verbeteren.

Je hebt de capaciteit om te werken in zelforganiserende teams conform de agile/ scrum methode. Je kent alle betrokken partijen in de applicatieketen en haakt de juiste mensen aan van de vestigingen, de hoofdkantoor collega’s of leveranciers. Doelgericht als je bent, krijg je de juiste mensen mee met jouw ideeën en oplossingen. Jij bent betrokken, hartelijk en betrouwbaar. Je staat open voor verandering en je bent structureel gericht op het verbeteren van jouw prestaties.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Recente en relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Ervaring met gecombineerde beheerexpertise op gebied van applicatie-inrichting, tooling, databases en interfaces;
  • Kennis en ervaring met agile werken;
  • Kennis van werking ICT-infrastructuren (netwerken, server, opslag, etc. Microsoft georiënteerd);
  • Ervaring met installeren en beheren van complexe applicatie omgevingen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op tussen maandag 20-06-2022 t/m vrijdag 24-06-2022. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Het veiligheidsbeleid van de organisatie vereist dat alle interne – en externe medewerkers worden onderworpen aan een uitvoerig integriteitsonderzoek (screening) inclusief aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Voor aanvang werkzaamheden dient het integriteitsonderzoek volledig te zijn afgerond.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-06-08 06:20:14

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden