Senior Technisch Projectleider | Gouda

Functie omschrijving

Voor project inrichten en deploy vernieuwingsomgevingen wordt een technisch projectleider In opdracht van Dl wil DJI met nieuwe software de primaire processen beter ondersteunen. SSC_I voert een aantal ICT projecten uit, zoals ZBJ, BVJ, GEM en KRP&I. Deze projecten worden door verschillende projectleiders geleid. Van de projectleider wordt verwacht dat hij de diverse Ontwikkel- test en Acceptatieomgevingen en P-omgeving in verschillende domeinen onder technische architectuur laat opbouwen. Het gedetineerden domein met omgevingen tbv ZBJ is ook onderdeel van dit project. Inmiddels zijn er al een aantal omgevingen opgebouwd em draait daar software in test. Het deploy van de software vanuit verschillende leveranciers (intern en extern) is ook onderdeel van het project. De projectleider stuurt een team van ca 10 specialisten aan. Het betreft directe aansturing van zowel in- als externe medewerkers.

Aanvullingen op het functieprofiel en de taken:
•    Onderhouden afgesproken planning voor de diverse omgevingen, aangeven / onderhouden aannames, risico’s en uitgangspunten.
•    Aansturen team medewerkers, rapporteren aan diverse gremia, afstemmen met opdrachtgever en diverse gremia,
•    Goed begrip en jarenlange ervaring met technische ICT projecten, zowel software ontwikkeling als infra-ontwikkeling, met aantoonbare resultaten op de genoemde expertise gebieden.
•    Afstanden tussen politiek, bestuurders, projectielders en tecnhneuten kunnen overbruggen en zowel mondeling als schriftelijk afstemmen en rapporteren. Kan goed samenwerken met andere projectleiders in het vernieuwingsdomein.
•    In een complexe omgeving met diverse partijen voldoende resultaten kunnen boeken.
•    Ondanks de noodzakelijke technische kennis op voldoende afstand blijven (je niet door specialisten met een kluitje het riet in laten sturen en ook op voldoende niveau met leidinggevenden kunnen afstemmen)
•    In een complexe omgeving met diverse partijen voldoende resultaten kunnen boeken.
•    Ondanks de noodzakelijke technische kennis op voldoende afstand blijven (je niet door specialisten met een kluitje het riet in laten sturen en ook op voldoende niveau met leidinggevenden kunnen afstemmen)

Functie eisen

– Ruime ervaring en Kennis op hoofdlijnen van en aantoonbare succesen van te realiseren soorten producten op het gebied ICT infrastructuur ontwikkeling, inrichten van omgevingen en koppelingstechnieken
– Kennis en ervaring van SSC-I, DI en Dii en betreffende projecten is een pré maar zeker geen must.

Extra informatie

Standplaats

Gouda
Aanvraagnummer
1176
Startdatum:
2017-09-25
Verwachte einddatum
2017-12-21
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-09-18
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen

Aanvullende informatie

CV max 5 pagina’s en in het Nederlands

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06-29985899. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-09-15 06:56:56

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden