Technisch IT Projectmanager | Amsterdam

Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
1471
Startdatum:
01-01-2018
Verwachte einddatum:
31-12-2018
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
20-11-2017 09:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Opdracht & werkzaamheden Voor Project ten behoeve van ontkoppeling van systemen is een Senior Technisch Projectmanager benodigd. De Projectmanager zal de volgende taken kennen: 1. Overall projectmanagement m.b.t. vervanging/migratie van SIP LITE en delen van SIP BT door te verwerven API Gateway. 2. Vooronderzoek voor browseronafhankelijk maken van applicaties. 3. Scheiden servicebus t.b.v. e-dienstverlening en die voor intern gebruik binnen WERKBedrijf. 4. Ontkoppelen Winter in AW-landschap. Speerpunten zijn verbeteren van de koppeling tussen Winter/Polis, koppeling Winter/EA en Winter/DRL. 5. Ontkoppelen applicatiefuncties UZS. De Projectmanager zal naast zeer uitgebreide IT-projectmanagement werkervaring en kunnen opereren op bestuurlijk niveau tevens moeten beschikken over technische kennis en direct inzetbare hands-on werkervaring met o.a. Architectuur, Portalen/koppelingen, Middleware en specifieke tooling zoals BizTalk, BPMOne en ModusOne.

Functie eisen

Gunningcriteria bovenop het funtieprofiel

 •  Binnen het CV dient naar voren te komen dat u minimaal één aantoonbare succesvol afgeronde opdracht kent als Sr. technisch Projectmanager en werkervaring heeft opgedaan met betrekking tot vervanging/migratie van SIP LITE.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de functie van Senior Projectmanager binnen het domein ICT en/of soortgelijke functie in de afgelopen 10 jaar.
 • Minimaal 1 aantoonbare opdracht in de vorm van een (voor)onderzoek aangaande browseronafhankelijk maken van applicaties in de afgelopen 5 jaar. 
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met koppelingen/koppelvlakken tussen verscheidene applicaties in relatie tot (bestaande) architectuur en gebruikte middleware in de afgelopen 5 jaar.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare toepasbare kennis op CV van BizTalk, BPMOne en ModusOne in de afgelopen 5 jaar
 • Minimaal 10 jaar ervaring in ICT projecten en minimaal 6 jaar (project) managementervaring met grote groep medewerkers en/of projectmanagement.
 • Heeft ervaring in het leidinggeven aan complexe trajecten.
 • Ervaring met voor de specifieke functie relevante thema’s (bijvoorbeeld: Systeem integratie, Systeemontwerp en Beheer).
 • Werkervaring in grote administratieve organisatie waarbij rekening gehouden dient te worden met politieke besluitvorming
 • Academische werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring op gebied van project management. Een afgeronde opleiding met accent op Bedrijfskunde of Bestuurlijke Informatiekunde dan wel een vergelijkbare combinatie van opleiding en ervaring is een pré.
 • Kennis van de relevante kerngebieden waarin de projecten zich afspelen (bijvoorbeeld: kennis van systemenontwerp in een grootschalige context onder architectuur).

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-11-16 10:29:51

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden