Technisch informatie analist | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Technisch informatie analist is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2023-745
Startdatum:
01-06-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
17-05-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Technisch informatie analist

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Technisch informatie analist op basis van 36 uur.

Wil je werken in een omgeving waar IT-processen worden versneld? Waar constant nieuwe, hoogwaardige applicaties in ontwikkeling zijn en waar jij aan de basis van staat? Applicaties die zorgen voor een verbeterde dienstverlening van de Belastingdienst richting burgers en bedrijven? Is innovatief en resultaatgericht werken jou op het lijf geschreven? Word jij onze nieuwe technisch informatie analist? Binnen het Center of Excellence (CoE) Webdevelopment worden zowel maatwerk als generieke web applicaties gerealiseerd. Die bouwen, testen, onderhouden en hosten wij met de nieuwste technieken om de dienstverlening van de Belastingdienst te verbeteren binnen de keten Generiek Kantoor en Toezicht (GKT). Dit betreft voornamelijk applicaties ter verbetering van de interne (kantoor-)processen van de Belastingdienst. Binnen het CoE werken momenteel 27 collega’s verdeelt over 4 scrum teams. Door het relatief kleine CoE is de cultuur snel en wendbaar. Het werk is innovatief en resultaatgericht, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het is een lerende omgeving met professionele medewerkers die zelfstandig handelen; in lijn met de missie en ambitie van de afdeling. Let op: twee dagen per week aanwezig op kantoor is een vereist (standplaats Apeldoorn)

Achtergrond:
Aan de basis van deze opdracht ligt een visie op onze generieke en maatwerk Java oplossingen, die jij als technisch informatie analist weet te borgen. Je analyseert de behoeften van de verschillende stakeholders en vertaalt deze – ook in samenspraak met het team – naar technische specificaties en bereidt daarmee het werk voor om zo de gewenste technische of user interfaces te leveren. Je hebt intensief contact met de system en solution architecten en synchroniseert continue je acties. In de complexe omgeving waar je in werkt – met het grote aantal stakeholders – behoud je het overzicht in stressvolle situaties en stel jij je flexibel op. De insteek van deze functie is technisch van aard en uiteindelijk team overstijgend. In beginsel maak je deel uit van één van de vier scrum teams maar zal geleidelijk ook de andere teams op hoofdlijnen ondersteunen. Om de teams goed te leren kennen is twee dagen per week aanwezigheid op kantoor naast de kennis (en ervaring is een pré) met webtechnologieën (o.a. Java Angular), gegevensmodelering en het werken met diverse integraties een vereiste.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.


Eisen en wensen voor de functie Technisch informatie analist

Harde eisen:

  • Aantoonbaar WO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring als technisch informatie analist;
  • Aantoonbaar en succesvol ervaring opgedaan in een relevant vakgebied als technisch informatie analist en hebt ervaring met informatieanalyse in een agile-omgeving ( 5 jr );
  • Kennis van en ervaring met webtechnologieën (Java, Angular, Containers / OpenShift en databases) en gegevensmodelering is een vereiste. ( 3 jr );
  • Ervaring met complexe IT vraagstukken en -problemen waarvoor in multidisciplinair werkverband oplossingen moeten worden aangedragen. ( 3 jr );
  • Je hebt ervaring met verschillende modelleertalen, zoals UML en BPMN.

Wensen:

  • Competenties: • Analyseren; • Resultaatgerichtheid; • Samenwerken; • Plannen en organiseren; • Klantgerichtheid.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-05-15 07:32:15

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden