Technisch Beheerder | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Technisch Beheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-1397
Startdatum:
09-01-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 83.00


Sluitingsdatum aanvraag:
02-01-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Martin Notmeijer
Telefoonnummer:
+31 6 29040901
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Technisch Beheerder

Wij zijn namens Dictu op zoek naar een Technisch Beheerder op basis van 36 uur.

DICTU is op zoek naar een Technisch Beheerder met Red Hat Linux kennis (gecertificeerd RHCE versie 7+) voor het verder ontwikkelen en beheren van onze applicatieplatforms en -omgevingen. De afdeling Vertrouwelijke Informatie (VI) doet Technisch Beheer van o.a. het LINUX platform waar de stelselapplicaties op draaien. Dit platform bestaat uit servers, serverproducten en andere standaard bouwblokken die door de voorzieningenteams worden geleverd. De Technisch Beheerder is onderdeel van het doorontwikkel team en zorgt voor de ontwikkeling van alle onderdelen van het platform en het automatiseren van het voortbrengingsproces van stelselapplicaties middels Ansible. Consignatiedienst (24/7) kan onderdeel zijn van de werkzaamheden.

Achtergrond:
Voor onze afdeling zijn wij op zoek naar multi talenten. Vakmensen die uitdagingen niet uit de weg gaan en willen investeren in innovatie en ontwikkeling om in deze wereld bij te blijven. De afdeling doet het technisch beheer van applicaties die ons in Nederland allemaal aangaan, de bevolkingsadministratie en de paspoorten en ID- bewijzen. Hierbij besteden wij veel aandacht aan de veiligheid van deze gegevens door de nieuwste technieken toe te passen. Want we willen niet dat deze gegevens zomaar op straat komen te liggen. Door de vele verbeteringen en aanpassingen op het gebied van privacy, meer grip op je eigen persoonsgegevens, het centraal en up-to-date gegevens beschikbaar stellen van deze gegevens en de dataminimalisatie bij uitgifte van deze gegevens zijn de nieuwste ICT standaardaarden noodzakelijk voor het invullen van deze ambitie. Denk hierbij aan hybride cloud oplossingen, container technologie, API management, multifactor authentication (MFA) oplossingen en dit alles binnen een Zero Trust Architecture (ZTA).

Allemaal zaken die heel belangrijk zijn om Nederland draaiende te houden. De continuïteit, veiligheid en vertrouwelijkheid van de gegevens hebben daarom absolute topprioriteit en dat maakt het werk zeer uitdagend. Waarbij je innovatie drang en up-to-date expertise een vereiste is en je creativiteit en nieuwsgierigheid zeker tot zijn recht zal komen.DICTU is oa leverancier van infrastructurele beheer- en nieuwbouw dienstverlening. Voor het rekencentrum gelden zeer hoge eisen m.b.t. beschikbaarheid en veiligheid. De beveiligingseisen die van toepassing zijn gaan uit boven departementaal vertrouwelijk.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Technisch Beheerder

Harde eisen:

 • Redhat RHCE gecertificeerd ( Rhel 7+);
 • Ansible;
 • Git-Lab;
 • Linux (4 Jaar);
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden!

Wensen:

 • Goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Vermogen om kennis over te dragen middels workshops of één-op-één sessies;
 • Aantoonbare ervaring met documenteren t.b.v overdracht naar beheer;
 • Hoge mate van zelfstandigheid en initiatief; -Teamplayer; -Groot verantwoordelijkheidsbesef;
 • IMonitoring: Zabbix, Elastic, Kibana, Logstash;
 • Networking: bind, free-ipa, Openldap, Nginx;
 • Versioning: Git-Lab, Satellite;
 • Ontwikkeling: Jboss, Perl, Apache, Ansible, Bash, Python;
 • Ervaring in een Agile omgeving.

Aanvullende informatie

 1. Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin Notmeijer bereikbaar op het nummer: +31 6 29040901. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-12-29 13:51:25

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden