Technisch beheerder 3e Lijn. JIO T23-022 | Veenhuizen

Sorry, deze opdradcht voor Technisch beheerder 3e Lijn. JIO T23-022 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Veenhuizen
Aanvraagnummer:
A2024-230
Startdatum:
05-03-2024
Verwachte einddatum:
31-03-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
04-03-2024 12:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Technisch beheerder 3e Lijn. JIO T23-022

Werkzaamheden: Geautomatiseerde deployments ontwikkelen van standaard Linux RHEL bouwstenen m.b.v. Gitlab, Puppet, Ansible Automation en Satellite. Gevraagd en ongevraagd advies over Methodieken en voornoemde Tooling. Verder hoort tot het toekomstige takenpakket een brug slaan tussen Linux, Ivanti Director en Azure. Azure DevOps en Powershell kennis is een pré.

Opdrachtomschrijving:
Voor automation Linux zoeken wij een collega die zich als een vis in het water voelt als het gaat om automatiseren. Daarnaast is “outside of the box” denken ook geen probleem voor jou, maar zijn de geijkte paden ook bekend. Ook ben je bekend met Satellite 6, Ansible Automation Platform, GitLab en RHEL. Je zult gaan samenwerken met >= 12 automation collega’s waarvan twee Linux collega’s zijn. Samenwerken, maar ook alleen, schrikt je niet af. Tevens kan je een standpunt goed verdedigen en uitleggen aan je andere collega’s.

Organisatie:
De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICTdienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers. In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek. Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Eisen en wensen voor de functie Technisch beheerder 3e Lijn. JIO T23-022

Harde eisen:

  • Meerdere jaren ervaring met Linux RHEL, Shell Scripting, Ansible Automation, GitLab.
  • Agile, Kanban, Scrum
  • Kennis van minimaal 2 van de volgende: Azure Devops, Ansible Automation, Terraform, Ivanti
  • Ervaring opgedaan in een soortgelijke functie ( 3 jaar).

Wensen:

  • Kennis van en ervaring met Azure Kennis van en ervaring met Policies Kennis van en ervaring met meerdere scripting talen w.o. Powershell, Bash Cshell, Python Kennis van complexere LDAP / Active Directory structuren; Kennis van complexere netwerkstructuren (firewall, routing); Kennis van Documentstructuren w.o. YAML, JSON Een proactieve houding en doorzettingsvermogen. Bekend en ervaren met de KanBan methodiek. Goede rapportage ten aanzien van voortgang werkgebied
  • Competenties: Klantgericht, analytisch, resultaatgericht, samenwerken, omgevingsbewust, teamspeler en communicatief vaardig in woord als op papier.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats . Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Thuis/kantoor: 75%/25%

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-02-29 16:27:37

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden