Technisch Applicatiebeheerder | Almelo

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Junior
Standplaats:

Almelo
Aanvraagnummer:
A2022-1269
Startdatum:
02-01-2023
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
07-12-2022 12:00
Contactpersoon Quest4:
Martin Notmeijer
Telefoonnummer:
+31 6 29040901
Opdrachtgever:
Justitiële Informatiedienst

Functieomschrijving Technisch Applicatiebeheerder

Wij zijn namens het Ministerie van Justitie & Veiligheid opzoek naar een Technisch Applicatiebeheerder op basis van 36 uur.

Als technisch applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor werking en het operationeel beheer van complexe informatiesystemen zoals JDS, Ecris, Luris/DIAS en ZyLab. Daarnaast draag je zorg voor de installatie van applicaties en middleware upgrades. Concreet komt dit neer op het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:

  • Jij zorgt voor continue beschikbaarheid van bovenstaande systemen en ziet erop toe dat ongeoorloofde acties van buiten niet mogelijk zijn of worden.
  • Met jouw technische mindset, denk jij mee over het oplossen van problemen en ben je verantwoordelijke voor het algemeen dagelijks beheer van onze voorzieningen.

Achtergrond:
De afdeling Justitiële Gegevens en Rechtshulp (JGenR) heeft met 60 collega’s twee aandachtsgebieden. Het eerste is dat ze verantwoordelijk is voor het vastleggen, beheren en verstrekken van justitiële gegevens. Daarmee voorzien we zo’n 35 organisaties (waaronder ketenpartners, gemeenten, andere bestuurlijke organisaties en centrale autoriteiten van EU lidstaten) van historische en actuele informatie over natuurlijke en rechtspersonen en zaken met betrekking tot misdrijven en een groot aantal overtredingen. Daarnaast hebben we expertise op het gebied van inkomende en uitgaande internationale rechtshulpverzoeken. Om je een idee te geven van ons werk; we verstrekten in 2021 ruim 7.750.000 uittreksels strafbladen, 3.513 uittreksels Caraïbisch gebied en verzorgden 93.000 berichten van en naar EU lidstaten.

Organisatie:
De Justitiële Informatiedienst zorgt dat cruciale informatie beschikbaar is op het juiste moment voor de juiste persoon. In de strijd voor een rechtvaardige en veilige samenleving helpt de Justitiële Informatiedienst met betrouwbare informatie en slimme oplossingen. Wij bouwen aan een krachtige verbinding tussen mens, informatie en technologie.

Eisen en wensen voor de functie Technisch Applicatiebeheerder

Harde eisen:

  • Redhat Enterprise Linux, Oracle Weblogic, Java;
  • HBO werk en denkniveau.

Wensen:

  • Je bent bekend met technische beheersprocessen zoals incident- en changemanagement;
  • Ervaring op het gebied van beheer, waarbij je kennis hebt van: -Besturingssystemen: Redhat Enterprise Linux; -Middleware producten: Oracle Weblogic, Java; -Programmeertalen: bash/sh, PL/SQL; -Monitoring tools: Centreon; -Databases: Oracle DB; -Besturingssystemen: Microsoft Windows 2016/2019; -Azure;
  • Kennis van volgende is een pre: -Netwerken: netwerken, certificaten; -Middleware producten: Apache Tomcat; -Opmaaktalen: affiniteit met XSLT, XML, XSD en JSON; -Monitoring tools: Centreon; -Automation tools: Jenkins, Docker, Kubernetes (Rancher), GIT; -Databases: MySQL;
  • Bekend met agile en werken in een scrumteam.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats in week 50. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Martin Notmeijer bereikbaar op het nummer: +31 6 29040901. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-12-06 06:20:06

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden