Technical Information Security Officer | Arnhem

Sorry, deze opdracht voor Technical Information Security Officer is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Arnhem
Aanvraagnummer:
A2024-942
Startdatum:
10-06-2024
Verwachte einddatum:
31-12-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
05-06-2024 10:00
Contactpersoon Quest4:
Gerard Tummers
Telefoonnummer:
0615021386
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Technical Information Security Officer

Tijdelijke TISO binnen Informatieveiligheidsteam ICT

Binnen onze afdeling ICT is informatieveiligheid een steeds belangrijker thema aan het worden. Sinds 2023 wordt er gewerkt in een virtueel informatieveiligheidsteam en hebben we de eerste stappen in het verder professionaliseren van dit kennisgebied gezet. Om het team verder te brengen en om onze ambitie te realiseren, om als organisatie eind 2025 ISO27001 gecertificeerd te zijn, zijn we op zoek naar een TISO (Technical Information Security Officer)  die enerzijds het team kan helpen kennis en kunde in te brengen om de juiste dingen goed te doen en anderzijds het team kan helpen in het verder verbeteren van de onderlinge samenwerking en het borgen/implementeren van beleid en maatregelen binnen de afdeling en onze organisatie.

De ICT afdeling van De Connectie is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, de continuïteit en de veiligheid van het IT-landschap van de gemeenten Arnhem, Renkum, Rheden en De Connectie zelf. Als afdeling werken nauw samen met onze opdrachtgevers, die verantwoordelijk zijn voor hun IV-landschap en draaien we gezamenlijk diverse projecten en programma’s. Samen met de gemeente Arnhem is er een meerjarig programma gestart rondom Informatie veiligheid en Privacy. Binnen dit programma wordt het gehele speelveld van Informatie veiligheid en Privacy opgepakt en willen we gezamenlijk de integrale ketens verder professionaliseren. Voor De Connectie betekend dit programma dat er door de hele organisatie van opzet tot werking veel gedaan moet worden, zo ook voor de afdeling ICT. Begin 2024 is een team van diverse personen samengesteld is om hierin een voortrekkersrol te vervullen. Het team bestaat uit de domein ISO ICT en aantal TISO’s die samen met de operationele lijn zorgdragen voor definitie en implementatie van tactisch (deel)beleid, processen en procedures. Daarnaast zullen ze een belangrijke rol vervullen in het SOC dat momenteel ingericht wordt.

Als TISO ga je een fundamentele rol spelen in het verder brengen van dit team, onze werkwijze en de implementatie van beleid en maatregelen. Door jouw inbreng kan kennis, kunde en vaardigheden, door het helpen van het team en door het gestructureerd realiseren van verbeterstappen, zul je blijvend bijdragen aan de volwassenheidsgroei van de afdeling ICT van De Connectie en daarmee ook de bedrijfsvoeringsorganisatie van gemeentes Arnhem, Renkum en Rheden. Binnen het team zorg jij o.a. voor stabiliteit, transparantie en voorspelbaarheid. Je ondersteunt je collega’s werkt mee in hun agile werkmethodiek en helpt zorg te dragen dat rollen en verantwoordelijkheden scherp zijn en blijven. 

Eisen en wensen voor de functie Technical Information Security Officer

Harde eisen:

  • Dat je mensen, functies en technologie binnen en buiten het team met elkaar verbind zonder het resultaat uit het oog te verliezen;
  • Dat je goed in staat bent voorstellen voor processen en verbeteringen uit te werken én gedragen te krijgen;
  • Dat je voldoende bagage in je rugzak hebt om bij serieuze verstoringen, onder de bijbehorende druk, het hoofd koel te houden en de juiste lijnen uit te zetten;
  • Dat je graag kwetsbaarheden opspoort in beveiligings- en informatiesystemen om daarna verbetering mogelijk te maken;
  • Dat je een technisch sparringpartner bent voor de domein ISO en architectuur bij het schrijven van beleidsdocumentatie;
  • Dat je inhoudelijke beheerders graag begeleidt in het tastbaar maken en implementeren van deze regels.

Uiteraard alles aangevuld met de nodige expertise en ervaring binnen het vakgebied van informatieveiligheid.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard Tummers bereikbaar op het nummer: 0615021386. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-29 15:13:29

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden