Teammanager End User Services | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2022-1191
Startdatum:
05-12-2022
Verwachte einddatum:
31-03-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
17-11-2022 09:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving Teammanager End User Services

Wij zijn namens de Belastingdienst op zoek naar een Teammanager End User Services op basis van 40 uur.

Wij zijn op zoek naar een zeer ervaren teammanager die in de eerste plaats eindverantwoordelijk is voor de aansturing en resultaten van de IT- subteams, binnen de afdeling EUS (End User Services)

De teammanager geeft leiding aan zo’n 25 zeer ervaren en deskundige werkplekbeheerders in eerste instantie op het gebied van On Site Support (werkplekbeheer), maar kan ook binnen End User Services ingezet worden op een ander team. De medewerkers (en hun werkzaamheden) bevinden zich behalve in Apeldoorn, landelijk door Nederland op belastingdienst-kantoren. Naast het verhelpen van storingen aan werkplekken en printers, die niet door de Centrale Servicedesk kunnen worden opgelost werken de medewerkers mee met decentrale projecten op het gebied van werkplek beheer (zoals omruil van werkplekken, realiseren van netwerk- en videovoorzieningen).

Van de teamleider wordt verwacht helder te zijn in de verwachtingen en op resultaat stuurt. De teammanager leg verantwoordelijkheid af aan het afdelingshoofd EUS. De teammanager weet strategie te vertalen naar de operatie. De manager is binnen het team verantwoordelijk voor het creëren van een cultuur van continue verbeteren. De nadruk van de werkzaamheden liggen op het coachen en begeleiden van deze beheerders, zodat zij optimaal kunnen presteren. De teammanager faciliteert een sfeer van openheid, veiligheid en vertrouwen waarin medewerkers zich vrij voelen om te zeggen wat zij denken en voelen. De teammanager weet situationeel leiderschap naadloos toe te passen en waar nodig bij te sturen. Op het gebied van verdere professionalisering van medewerkerkers heeft de teammanager een faciliterende rol. Samen met collega-managers van de overige teams zorgt de teammanager voor
onderlinge afstemming en samenwerking. Ook draag de teammanager bij aan de realisatie van onderwerpen uit het jaarplan.

De opdracht betreft een tijdelijke opdracht. De verwachte inzet betreft een termijn van 3 tot 6 maanden, maar kan ook langer duren.

Achtergrond:
Je zal deel uit gaan maken van een professioneel team, gericht op de fusieke Windows 10 werkplek, sofwaretooling, werkplek backendbeheer en randapparatuur.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

DataCenter Services van de Belastingdienst levert ICT-dienstverlening op het gebied van infrastructuur, hosting en operatie. Daarmee borgt DCS de 24/7- beschikbaarheid van de ICT-systemen van de Belastingdienst én daarmee de continuïteit van de BV Nederland. Het team ‘On-Site-Support (OSS) is onderdeel van de afdeling End User Services.

Eisen en wensen voor de functie Teammanager End User Services

Harde eisen:

  • Een brede kennis van ICT-infrastructuur en/of applicatieontwikkeling;
  • Affiniteit met End User Services (Werkplekbeheer, Kantoorautomatisering en Samenwerkingoplossingen);
  • (3 jaar) Werkervaring als leidinggevende binnen een IT-organisatie;
  • Ervaring in het toepassen van situationeel leiderschap;
  • WO-werk- en denkniveau door ervaring in een relevante richting bijvoorbeeld ICT of Bedrijfskundige Informatica (5 Jaar);
  • Proactief in het leiden en coachen van een team;
  • Aantoonbare ervaring met het opbouwen van een afdeling.

Wensen:

  • Competenties: -Leiderschap; -Organisatiesensitiviteit; -Omgevingsbewustzijn; -Klant- en resultaatgericht; -Plannen en organiseren; -Besluitvaardigheid; -Samenwerken;
  • Ervaring met HR, zoals werving en selectie, ziekteverzuim, vak ontwikkeling en ontwikkeling van medewerkers;
  • WO-diploma, bij voorkeur minimaal 5 jaar, in een relevante richting bijvoorbeeld ICT of Bedrijfskundige Informatica.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-11-15 07:27:34

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden