Teammanager Architectuur en Technologie | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Teammanager Architectuur en Technologie is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1406
Startdatum:
13-11-2023
Verwachte einddatum:
12-09-2024
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
19-10-2023 09:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Teammanager Architectuur en Technologie

Wij zijn namens Dictu op zoek naar een Teammanager op basis van 36 uur.

DICTU is in een transitie. Een transitie van een organisatie van meer samen/laten doen met andere rijksoverheidsorganisaties en marktpartijen. Daarnaast heeft DICTU een stevige ambitie in het gebruik van innovatieve public cloud toepassingen voor het leveren van toekomstbestendige moderne diensten van onze klanten aan de burgers en ondernemers van Nederland. In deze context zoeken we een tijdelijke teamleider die zorgt voor verbinding, vernieuwing met de interne organisatie en de externe stakeholders. Ben jij iemand met feeling en passie voor architectuur en technologie? Je bent niet de expert, je zorgt ervoor dat je mensen in jouw team kan floreren en jij hen optimaal kan ondersteunen in het werk. Je bent de wegvoorbereider voor de optimale samenwerking met de omgeving intern en extern.

Je geeft hiërarchisch leiding aan het team Architectuur en Technologie. Je bent hierbij verantwoordelijk voor toepassen van de HRM aspecten van het team zoals veilige omgeving, team cohesie en medewerkers ontwikkeling. Je bent verantwoordelijk voor het toepassen en beheren van het architectuurproces, juiste afstemming met de solution architecten bij de andere divisies. Je zorgt ervoor dat Architectuur wordt toegepast in alle software- en infra ontwikkelingen. Je zorgt voor een actieve Architectuur gilde binnen DICTU zodat kennis, vernieuwing, innovatie wordt gedeeld met de communitie van Architecten. Je bent verantwoordelijk voor het toepassen en beheren van het technologieproces, juiste afstemming met de solution architecten en product owners bij de andere divisies. Je zorgt ervoor dat moderne gestandaardiseerde future fit technologie wordt toegepast in alle applicatie en infra ontwikkelingen.

Achtergrond:
Dit betreft een tijdelijke functie in de overgang van een vertrekkende manager en een nieuwe manager voor het team. Werving voor de nieuwe manager is gaande. Verwachting is dat nieuwe manager begin 2024 kan starten.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Teammanager Architectuur en Technologie

Harde eisen:

  • HBO/academisch werk en denkniveau;
  • Teammanager met bewezen ervaring in het aansturen van teams (3 Jaar);
  • Kennis van IT organisaties en vooral Architectuur;
  • Kennis van verandermanagement en samenwerkingsverbanden;
  • Snel inzetbaar, groot adoptievermogen;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Ervaring binnen de Rijksoverheid of andere grote (financiele) organisatie;
  • Goede beheersing Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk).
  • Competenties: Organisatiesensiviteit; •Overtuigingskracht; •Oordeelsvorming; •Plannen en organiseren; •Netwerken; •Resultaatgerichtheid; •Samenwerken;

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-10-16 11:38:38

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden