Systems Architect | Maasland

Sorry, deze opdracht voor Systems Architect is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Maasland
Aanvraagnummer:
A2023-451
Startdatum:
01-06-2023
Verwachte einddatum:
31-05-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
38
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
11-04-2023 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Systems Architect

Wij zijn namens het Ministerie van Defensie op zoek naar een Systems Architect op basis van 38 uur.

De Integratie Dienst Defensie (IDD) verzorgt koppelingen tussen applicaties. Wij zijn verantwoordelijk voor de realisatie en het beheer van interfaces. In het complexe Defensie IT-landschap is dat een flinke en interessante klus. Voor externe koppelingen en domein overstijgende interne koppelingen wordt ons team ingeschakeld. De systems architect trekt inhoudelijk de kar. De systems architect is het eerste en laatste contact voordat een interface in productie en beheer gaat. Dat betekent dat er veel geschreven en geregeld moet worden. Veel samenwerken met de netwerkmensen van Defensie is nodig. Het is daarom zaak dat je thuis bent in TCP/IP, TLS, HTTP, gateways, proxies, enz. De werkzaamheden zijn functioneel en technisch van aard. Je schrijft de impactanalyse voor de (interne) klant en de technische documentatie voor beheerders. Je schrijft ontwerpen en je test de nieuwe interface met SOAP UI of een andere tool. Daarnaast kan je ingezet worden voor het realiseren, testen en implementeren van koppelingen die door collega systems architect zijn ontworpen. In geval van incidenten stuur je de keten aan en je zoekt met netwerktools mee naar de oorzaak.

Achtergrond:
Vanuit de JIVC afdelingen komen veel aanvragen binnen voor de realisatie van koppelingen/webservices tussen Defensie systemen onderling of externe.

Organisatie:
JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Systems Architect

Harde eisen:

  • Het omgaan met complexiteit door het ontwikkelen van standaarden en architectuur ter ondersteuning van samenhangende productontwikkeling; het opzetten van systeem requirements ten behoeve van ontwerp en het identificeren van welke systeem requirements behoren bij welke systeemcomponent;
  • Minimaal HBO gecertificeerd/afgerond;
  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring als Systems Architect in een enterprise omgeving (5 Jaar);
  • Kandidaat heeft aantoonbare kennis en ervaring met de realisatie van applicatie integratie en webservices (3 Jaar);
  • Kandidaat heeft een goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Minimaal taalniveau C1. Dit zal wordengetoetst vanuit het CV en in het toelichtend gesprek.

Wensen:

  • De kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring met een of meerdere integratietools. (Minder dan 2 jaar = 5 punten, 2 – 3 jaar = 10 punten, Meer dan 3 jaar = 15 punten);
  • De kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring met technische architectuur van een integratie landschap. (Minder dan 2 jaar = 5 punten, 2 – 3 jaar = 10 punten, Meer dan 3 jaar = 15 punten);
  • De kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring met JAVA, HTTP, XML, TLS, en TCP/IP. (Minder dan 2 jaar = 5 punten, 2 – 3 jaar = 10 punten, Meer dan 3 jaar = 15 punten);
  • De kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare ervaring in het uitvoeren van systeem/ketentesten en begeleiden van acceptatietesten. (Minder dan 2 jaar = 5 punten, 2 – 3 jaar = 10 punten, Meer dan 3 jaar = 15 punten).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-04-03 09:07:59

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden