Systemengineer | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2022-0536
Startdatum:
07-06-2022
Verwachte einddatum:
31-12-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
05-05-2022 11:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Belastingdienst op zoek naar een Systemengineer op basis van 36 uur per week. 

De functie van Teradata system engineer richt zich op het ontwerp, installatie, configuratie en het beheer van de 24X7 Teradata omgeving bij de Belastingdienst in de breedste zin van het woord. Vanuit deze functie wordt regie gegeven aan de te bouwen oplossingen, inhoud gegeven aan de ontwerpen, maar wordt er ook actief meegebouwd aan de oplossingen, waarna deze in beheer gehouden worden binnen de service. Inhoudelijke Teradata kennis t.b.v. het gebruik en beheer van de database is een voorwaarde, waarbij zowel kennis van de SQL-taal als van het Teradata-platform zelf een gegeven is. Je wordt onderdeel van het CoE-team van Teradata-specialisten, op basis van DevOps-inzet. Onderdeel van de functie van Teradata system engineer is dat er standby gelopen wordt.

Achtergrond Opdracht:
CoE Analytics De CoE Analytics staat opgesteld voor het realiseren en onder¬houden van een schaalbare, wendbare en robuuste Analytics infrastructuur voor de Belastingdienst. Door goed te luisteren naar klan¬ten en op een juiste manier te prioriteren is het team in staat om deze services ‘fit-for-purpose’ te leveren. Streven hierbij is altijd het verbeteren van de verschillende aspecten van de services. De CoE Analytics is een team van ervaren System- en Solution-engineers die voor de Belastingdienst een veilig platform en diverse services op het gebied van Analytics leveren. Denk hierbij aan: Analytical Data Perimeter, SAS Grid Computing, SAS Visual Ana¬lytics, Self Service Analytics, Desktop Client Services en natuurlijk de Teradata Appliances. De CoE is een autonome eenheid, georganiseerd volgens de principes van Agile/Scrum/DevOps, die verantwoordelijk is voor de realisatie, continuïteit en functionele werking van de verschillende services.

Organisatorische context en cultuur:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je hebt minimaal 1 jaar Teradata DBA kennis.

Wensen:

  • Competenties: – Flexibiliteit; – Stressbestendig; – Communicatief-vaardig; – Klantgericht; – Analytisch vermogen; – Gestructureerd werken;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met Teradata Technisch Platform beheer;
  • Kennis van de combinatie SAS / Teradata.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-05-03 07:42:18

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden