System Architect | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor System Architect is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-346
Startdatum:
17-04-2023
Verwachte einddatum:
30-09-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


€ 100,00


Sluitingsdatum aanvraag:
16-03-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving System Architect

Wij zijn namens Logius op zoek naar een Systems Architect op basis van 36 uur.

Het Productiehuis van Logius is op zoek naar een System Architect voor de ART GG. Je bent een belangrijke sparringpartner voor de product manager van de ART. Jij zorgt voor het opstellen van een ART visie en de architectural features op ART-niveau. Je overziet het gehele domein in technische zin. Als belangrijke schakel werk je aan de productvisie en de realisatie ervan. Verdere taken zijn het: – opstellen en uitdragen van de architectuurvisie om de doelen van de ART te realiseren; – nemen van architectuurbesluiten op basis van de visie en waarde; – plannen en realiseren van de architectural runway; – samenwerken met de enterprise architect(en) om architectural epics op te stellen, te splitsen en te prioriteren; – definiëren van subsystemen en interfaces; – sturen en overzicht houden op het produceren van kwaliteit van code-plusproducten en businessprocessen; – samenwerken met en coachen van de andere architecten in de trein Je weet informatie op te halen als dat nodig is, je hebt een flexibele basishouding en bent toegankelijk. Je bent planmatig en analytisch sterk. Je kunt informatie delen op diverse niveaus en bent politiek sensitief. Je organiseert met de andere teamleden zelfstandig het werk en onderneemt zelf actie. Je bent ambitieus, resultaatgericht, maar realistisch in de haalbaarheid en mogelijkheden van de verwachte resultaten.

Achtergrond:
Vanuit de doelstellingen van de ART, wensen van de stakeholders en technische ontwikkelingen in de markt, realiseer je een visie op architectuur, nu en in de toekomst. Dit stem je af met de andere architecten binnen en buiten de ART. Vanuit deze visie worden enablers gedefinieerd die een plek gaan krijgen op de roadmap van de ART. Vanuit de achitectuur bewaak jij dat de ART technisch robuust, flexibel en toekomstbestendig is.

Organisatie:
Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kosten- besparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid. Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Eisen en wensen voor de functie System Architect

Harde eisen:

 • Architectuur (methoden, modelleer- technieken, tools, modellen, etc.): Archimate, TOGAF, NORA;
 • Bestuurlijke Informatica: kennis van organisatieveranderings-, inrichtings-, en procesprincipes, bij voorkeur binnen complexe processen van overheidsorganisaties;
 • SAFe;
 • Hbo/WO werk- en denkniveau ( 5 jr);
 • Relevante ervaring als leidinggevend architect in een (SAFe) agile omgeving ( 5 jr);
 • Kennis van TOGAF, Archimate, NORA, maatwerk applicatiebouw, Java, kubernetes ( 5 jr);
 • Ervaring met berichtenverkeer van de overheid ( 3 jr).

Wensen:

 • Competenties: -Durf; -Initiatief; -Flexibel; -Resultaatgericht; -Samenwerken; -Zelfontwikkeling; -Autonoom; -Plannen en organiseren; -Proactief; – (zelf)Kritisch; -Analytisch;
 • Kennis van de diensten en producten van Logius is een pré;
 • Ervaring met of kennis van de Agile/Safe werkwijze;
 • Certificering als Open CA, The Open Group Certified Architect;
 • Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-03-14 12:42:10

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden