Systeemontwikkeling – JIO T21-104 | Veenhuizen

Sorry, deze opdracht voor Systeemontwikkeling – JIO T21-104 is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Veenhuizen
Aanvraagnummer:
A2024-740
Startdatum:
01-06-2024
Verwachte einddatum:
31-05-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
10-05-2024 17:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Systeemontwikkeling – JIO T21-104

Achtergrond
Het Team Automation maakt onderdeel uit van de Directie Basis Voorzieningen (BVZ). Daarbinnen valt het Team Automation onder de afdeling IT4IT. In de afgelopen periode is veel tijd en energie gestoken in Automation. Het hiervoor opgerichte automation team houd zich dagelijks bezig met het inbedden van automation binnen onze organisatie en heeft met relatief weinig mensen al veel bereikt. Het automation team houdt zich bezig met het scripten en faciliteren van omgevingen waarmee bouwstenen en services via automation samengesteld, geconfigureerd, geregistreerd, gedocumenteerd en opgeleverd worden. Door gebruik te maken van automation verhogen we de efficiency “first time right” en kunnen we de doorlooptijd van aanvraag naar oplevering terugbrengen naar enkele uren. Naast deze efficiency levert automation een sterke bijdrage aan de onderhoudbaarheid van omgevingen en services door een uniforme uitrol en geautomatiseerde administratie van assets.

Opdrachtomschrijving
Als Senior Developer Automation houdt jij je primair bezig met het ontwikkelen van nieuwe en het onderhouden van bestaande advanced powershell scripts. Deze werkzaamheden worden inclusief advanced functions en error handling t.b.v. modules en runbooks in Ivanti Automation Manager uitgevoerd / opgenomen. Binnen het team worden scripts opgeslagen in GitLab t.b.v. versiebeheer en documentatie.

Als Senior medewerker help je je collega`s binnen het team o.a.met scripting vraagstukken en houd je daarbij focus op doel en onderhoudbaarheid. (object georienteerd programeren). Daarnaast zorg je voor kennisoverdacht zowel binnen als buiten het team d.m.v. documentatie en/of presentaties. Je neemt deel aan stand-ups en sprintplanningen van het Team Automation. Overleggen en bijeenkomsten vinden veelal online plaats maar op termijn zeker meer op lokatie en samenkomsten in het midden van het land.

Organisatorisch
De Justitiële ICT Organisatie is van oorsprong de ICT-organisatie van de Dienst Justitiële Inrichtingen, maar sinds januari 2022 een zelfstandig ICTdienstverlener voor het gehele ministerie van Justitie en Veiligheid. De Justitiële ICT Organisatie levert ICT-diensten aan verschillende onderdelen van het ministerie Justitie en Veiligheid (JenV). De Justitiële ICT Organisatie ontwikkelt, bouwt, implementeert en beheert ICT-werkplekken, applicaties en infrastructuur voor meer dan 20.000 gebruikers.

In totaal werken ongeveer 500 medewerkers bij de Justitiële ICT Organisatie vanuit vestigingen in Gouda, Zeist en Veenhuizen en vanuit het rekencentrum in Amsterdam. De organisatie ontwikkelt veilige cloud-omgevingen waardoor JenV medewerkers hun werk kunnen doen: thuis, onderweg en op een werkplek.

Opdrachtgevers zijn onder meer de Dienst Justitiële Inrichtingen, de Raad voor de Kinderbescherming, de Immigratie- en Naturalisatiedienst, de Dienst Terugkeer en Vertrek, Reclassering Nederland en Justis.

Eisen en wensen voor de functie Systeemontwikkeling – JIO T21-104

Harde eisen

Aantoonbaar minimaal twee jaar kennis en ervaring met het volledig geautomatiseerd uitrollen en configureren via powershell scripting van:

 • Citrix CVAD (License Server, Delivery Controllers, StoreFront, Director, Session hosts);
 • Citrix Provisioning (PVS servers, Target devices, vDisks);
 • Microsoft PKI (CA, CDP, NDES/SCEP/NAC);
 • Zone collectors.

Wensen

2 jaar kennis en ervaring:

 • van ons FRS framework en SSO functies;
 • CI/CD;
 • SSO functies;
 • GitLab;
 • Ivanti Automation;
 • Ivanti Identity Director;
 • Packaging t.b.v. Proget.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 4 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Thuis/Kantoor: 75/25%.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-05-06 11:26:42

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden