Systeembeheerder | Volkel

Sorry, deze opdracht voor Systeembeheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Volkel
Aanvraagnummer:
A2024-660
Startdatum:
01-07-2024
Verwachte einddatum:
30-06-2025 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
14-05-2024 07:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Systeembeheerder

Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van een beveiligde IT-infrastructuur ten behoeve van de F-35 voor de Koninklijke Luchtmacht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beschrijven van technische processen en werkinstructies binnen het project. Je zorgt ervoor dat deze documentatie nauwkeurig wordt opgesteld en voldoet aan de vereiste standaarden voor zowel interne als externe communicatie. We zoeken iemand met uitgebreide ervaring in het beheren van Windows Server omgevingen en expertise op het gebied van security. Je gaat aan de slag in een lopend project waarbij een datacenteromgeving is uitgerold op basis van architectuurbeslissingen. Je assisteert bij het afronden van de inrichting van de hypervisor infrastructuur, die draait op VMware vSphere met een vSAN storage omgeving. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de hardening van de Windows omgeving, gebaseerd op Active Directory, Exchange, SCCM/MECM, SCOM en MS PKI. Je gebruikt je securitykennis om de configuratie te verrijken met securitymaatregelen volgens de richtlijnen van de US Security Technical Implementation Guidelines (STIGs) en de US Security Controls (SCs), conform het Risk Management Framework (RMF). Dit vereist uitgebreide documentatie in het Engels. Je maakt deel uit van het huidige projectteam en werkt nauw samen in een klein team. We zoeken iemand die van complexiteit houdt, graag samenwerkt en flexibel is.

Achtergrond

Dit is een lopend project waarbij aan de hand van architectuurbeslissingen een DC-, Client en WAN netwerk is uitgerold. Op het DC lan zijn servers, storage devices en backup devices aangesloten. De DC infrastructuur draait op VMware vSphere vSAN. De Windows DC omgeving is in de basis al functioneel geconfigureerd. Echter dienen we het geheel nog uitgebreid in het Engels te documenteren. Daarnaast dient de configuratie te worden verrijkt met security maatregelen zoals omschreven in de US Security Technical Implementation Guides (STIGs) en de US Security Controls (SCs). Verder dienen er vanuit de basis die er nu staat nog extra software geconfigureerd te worden om aan de gebruikerswensen te kunnen voldoen.

Organisatie

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Eisen en wensen voor de functie Systeembeheerder

Harde-eisen

  • De kandidaat heeft minimaal een afgeronde IT-gerelateerde MBO opleiding.
  • De kandidaat beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed in woord en geschrift.
  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbaar werkervaring met het beheren van complexe IT-infrastructuur.
  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbaar werkervaring met Powershell.
  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbaar werkervaring met Enterprise VMware en Microsoft omgevingen.

Wensen

  • Kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring met het maken van rapportages en documentatie in de Nederlandse en Engelse taal.
  • De kandidaat heeft bij voorkeur een IT-gerelateerde HBO opleiding afgerond.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-04-26 09:55:59

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden