Systeem Beheerder | Den Haag

Sorry, deze opdracht voor Systeem Beheerder is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Junior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2023-1349
Startdatum:
16-10-2023
Verwachte einddatum:
14-02-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
05-10-2023 12:00
Contactpersoon Quest4:
Fulko van der Meulen
Telefoonnummer:
06-53719004
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Systeem Beheerder

Wij zijn namens Dictu op zoek naar een Junior Systeem Beheerder op basis van 36 uur.

We hebben een leuke vacature beschikbaar voor een enthousiaste junior beheerder met expertise in Werkplek beheer, Windows Server, driver management, Intune, SCCM, ADFS en macOS. Je zult niet alleen verantwoordelijk zijn voor het draaien van beheerdiensten, maar ook bereid moeten zijn om stand-by dienst te draaien. Dit is een mooie kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het soepel draaien van verschillende systemen. Naast je technische vaardigheden, is het ook belangrijk dat je klantvriendelijk bent en veel gebruikersondersteuning kunt bieden. Je gaat gebruikers helpen bij het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. Het is een geweldige gelegenheid om je communicatievaardigheden te ontwikkelen en een positieve impact te hebben op de gebruikerservaring. Ben je klaar om een geweldige beheerder én ondersteuner te zijn? Verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten en problems op basis dienstverlening Microsoft producten; De gezochte Junior System Administrator maakt deel uit van het Cloud Werkplek Beheer team en is medeverantwoordelijk voor het beheer van de verschillende werkplekvarianten binnen het Werkplek diensten team. De Cloud Werkplek is in gebruik door het ministerie van Economische Zaken en door andere klanten van Dictu (NVWA, RVO etc.)

!!! De medewerker gaat voornamelijk beheerwerkzaamheden uitvoeren!!
!!! De medewerker gaat meedraaien in een beschikbaarheids- en bereikbaarheidsdienst

Achtergrond:
Team Werkplekdiensten levert diensten op het gebied van werkplekomgevingen en aanverwante zaken aan de klanten van DICTU. We bestaan uit circa 45 collega’s gegroepeerd rond diverse expertises: front-end/user experience, basisdienstverlening, quality assurance, packagedienstverlening en ondersteunende taken. DICTU beheert voor haar klanten/diensten ongeveer 18.000 werkplekken waarbij de infrastructuur van de werkplek omgeving on-premise staat.

Toelichting van de omgeving: DICTU heeft een grote verscheidenheid aan infrastructuren en type werkplekken met een groot aantal applicaties en koppelingen met business applicaties. DICTU draagt zorg voor het beheren van de omgevingen en de verschillende verbindingen naar mobiele apparaten en een samenwerking met de aanleverende en ontvangende diensten.

De gevraagde medewerker dient zelfstandig zorg te kunnen dragen voor het doorontwikkelen van diensten, herstel van Incidenten (3e lijn) op de totale werkplek infrastructuur en houdt onderling contact met de betrokken dev ops engineers in de 3e lijn van de andere onderdelen. De DICTU organisatie is bezig met een kanteling naar de publieke cloud van Microsoft en heeft uitdagingen voor het verwezenlijken van een juiste integratie van cloud technieken met on-premise technieken. Ook daar worden de 3e lijns medewerkers voor ingezet. Gebruik van hoogwaardige kennis voor het behalen van de gevraagde technische doelen/uitdagingen.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Systeem Beheerder

Harde eisen:

 • Kennis van softwaredistributie en client management architecturen zoals Microsoft SCCM en Intune;
 • MCSA Windows Server 2019 en 2022; Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate;
 • Kennis van automatiseringstechnieken en infrastructuren;
 • Microsoft Modern Desktop Certified; Agile/SCRUM werken is een must;
 • Aantoonbare kennis van Update management; enterprise Mobility + Security, MDM + MAM;
 • Kennis van device uitrol, livecycle management, task sequences en drivers;
 • HBO- of MBO- Werk- en denk niveau en Systeem beheer ervaring (3 Jaar);
 • Ervaring met actief oplossen van technische problemen en ondersteuning bieden aan eindgebruikers (2 Jaar);
 • Bekendheid met endpoint beveiligingsmaatregelen (2 Jaar);
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Kennis van Microsoft Office producten is een pre;
 • Kan goed organiseren en structureren / houd het overzicht;
 • Heeft een goed conceptueel vermogen;
 • Kan goed in teamverband werken;
 • Competenties: Toegewijd aan het leveren van kwaliteit; Zelfstandig en pro-actief; Resultaatgericht en pragmatisch; Communicatief vaardig; Hoog; probleem oplossend vermogen; Initiatiefrijk; Mondelinge en klantgerichte vaardigheden.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Fulko van der Meulen bereikbaar op het nummer: 06-53719004. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2023-10-02 10:43:36

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden