Strategisch Adviseur | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2022-1253
Startdatum:
02-01-2023
Verwachte einddatum:
01-06-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
06-12-2022 12:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Dictu

Functieomschrijving Strategisch Adviseur

Wij zijn namens Dictu opzoek naar een Strategisch Adviseur op basis van 36 uur.

Jij draagt actief de bedrijfsstrategie uit en zorgt voor draagvlak. Je vertaalt de strategische koers naar concrete doelen en oplossingen. Je staat in nauw contact met de operatie en bedrijfsvoering en stimuleert kennisontwikkeling middels kennistafels, bezoeken of andere inspirerende sessies. Je bent het gezicht van het Business Development. Je onderhoudt contact met onze klanten op strategisch niveau. Je voert met hen meerjarengesprekken om zicht te krijgen op de behoeften in de nabije toekomst en kan deze vertalen naar oplossingen die DICTU moet gaan bieden. Ook zie je er op toe dat doelstellingen binnen strategische thema’s worden gehaald. Je bent de voorzitter van het DICTU-brede Business Development Overleg, waarin innovatieve projecten besproken worden en langs het afwegingskader van de bedrijfsstrategie gehouden worden. Adviezen uit dit overleg, over het al dan niet tot uitvoering brengen, licht jij in het directieteam van DICTU toe, zodat deze de juiste afwegingen kan maken om tot een goed besluit te komen. Je snapt de belangen en schakelt vanzelfsprekend op alle niveaus met klanten, partners, collega’s en experts. Binnen DICTU ben jij het aanspreekpunt voor Business Development en binnen team Strategie van de directie Strategie & Cybersecurity, coördineer jij alle werkzaamheden van het Business Development team.

Achtergrond:
Team Strategie van DICTU geeft richting en voert regie op strategische onderwerpen, zodat de DICTU-organisatie snel in kan spelen op trends en ontwikkelingen en de veranderende ICT-behoefte van de klanten binnen de Rijksoverheid. DICTU heeft een ambitieuze bedrijfsstrategie die leidend is voor de gehele organisatie. Door keuzes te maken en intensief samen te werken met ICT partners binnen en buiten de Rijksoverheid, kan DICTU sneller toegevoegde waarde leveren en komt er meer ruimte voor innovatie. DICTU kijkt van buiten naar binnen en is volop in ontwikkeling. Team Strategie geeft richting aan deze ontwikkeling.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Strategisch Adviseur

Harde eisen:

  • Afgeronde WO-opleiding;
  • WO werk- en denkniveau (7 Jaar);
  • Werkervaring in een soortgelijke functie (5 Jaar).

Wensen:

  • Competenties: -Groot inlevingsvermogen; -Overtuigingskracht; -Snel kunnen schakelen; -Bestuurlijke sensitiviteit; -Visie op de lange termijn;
  • Opleiding op het gebied van ICT, bestuurlijke informatica of bestuurskunde;
  • Opleiding/ training Business analyse;
  • Opleiding/ training Innovatiemanagementl;
  • ICT kennis en werkervaring;
  • Minimaal 7 jaar ervaring op dit niveau.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 12 december. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-11-29 10:52:08

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden