Sr. Java Developer DevOps | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht voor Sr. Java Developer DevOps is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2024-1286
Startdatum:
01-07-2024
Verwachte einddatum:
31-12-2024 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
11-07-2024 10:00
Contactpersoon Quest4:
Sabine van Bree
Telefoonnummer:
06-31070195
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Sr. Java Developer DevOps

Opdrachtomschrijving
Binnen de afdeling M&M Messaging – Ontvangen & Mededelen (O&M) wordt gezocht naar een ervaren Java EE Developer voor het vernieuwingsproject Multi Kanaal Ontvangen (MKO). Met MKO wordt een oplossing gerealiseerd voor het verwerken van alle inkomende soorten berichten, van kleine xml-bestanden tot grote databestanden (> 1 GB). De oplossing is gebaseerd op microservices en containerhosting met als doel deze schaalbaar in te kunnen zetten. Het team werkt op een vernieuwende wijze, met nieuwe technieken aan een belangrijke voorziening voor de Belastingdienst.
Je bent een enthousiaste ervaren developer die pragmatisch is en een hands-on mentaliteit heeft. Je bent niet alleen “eager” om zelf te leren maar juist ook gericht om je collega’s verder te brengen en als team te groeien. Bij voorkeur heb je ruime ervaring in een DevOps omgeving waarbij je het belang van een degelijke en kwalitatieve CI/CD pipeline onderschrijft. Het ontwikkelen op een container based platform heb je goed in de vingers en je weet wat dit betekent voor de technische applicatie architectuur. Agile /SCRUM werken straal je uit en weet je ook op een positieve manier over te brengen op je collega’s.
Kortom we zijn op zoek naar een ervaren Developer die plezier heeft in teamwork en graag bijdraagt aan het verbeteren teamleden, zichzelf en de producten waar je aan werkt!

Achtergrond
De afdeling Ontvangen en Mededelen (O&M) omvat alle applicaties die binnenkomende en uitgaande informatiestromen (papier én digitaal) van de Belastingdienst verwerken en/of routeren. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Ten behoeve van de vele informatiestromen is er sprake van informatie-uitwisseling tussen diverse O&M applicaties onderling, maar natuurlijk ook daarbuiten.
Binnen O&M hebben we een nieuwbouwtraject lopen waarmee we komende jaren het gehele Ontvangen landschap vervangen. Hiervoor maken we gebruik van nieuwe technieken en methoden. We ontwikkelen een microservicelandschap op een containerhosting platform waarbij we zoveel mogelijk geautomatiseerd voortbrengen. Door het landschap in stapjes op te bouwen en naar productie te brengen implementeren we ook DevOps binnen het team.
Zowel qua techniek als werkwijze zijn we dan ook volop in beweging. Het team is divers qua opbouw en kenmerkt zich door een open en fijne sfeer waarin samen de goede dingen goed doen voorop staat. We zoeken een ervaren developer die het leuk vindt om in een team samen te werken aan mooie oplossingen.

Organisatie
De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Sr. Java Developer DevOps

Harde-eisen

 • Java JEE (5 jaar)
 • Kennis en ervaring met Agile/SCRUM (3 jaar)
 • HBO werk- en denkniveau
 • Containerisatie

Wensen

 • JAVA; JEE; Container Platforms (Openshift); SOA; Microservices; DB2; MQ; FTD; Bitbucket; Jira; Confluence; xml-
 • Teamspeler die het leuk vindt kennis te delen, maar ook te vegroten in contact met collega’s.
 • Pre of willend om hier over te leren: Openshift; Kafka; Pub/Sub systeem; Argo CD; Tekton; 2fte.

Competenties

 • Analyseren
 • Samenwerken
 • Communiceren
 • Creativiteit
 • Coachen
 • Resultaatgericht

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sabine van Bree bereikbaar op het nummer: 06-31070195. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2024-07-09 14:06:36

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden