Solution Architect | Hoofddorp

Sorry, deze opdracht voor Solution Architect is niet meer beschikbaar.

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Hoofddorp
Aanvraagnummer:
A2022-1251
Startdatum:
01-01-2023
Verwachte einddatum:
31-03-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24-40
Indicatie uurtarief:


n.o.t.k.


Sluitingsdatum aanvraag:
29-12-2022 12:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233
Opdrachtgever:
Quest4

Functieomschrijving Solution Architect

Wij zijn voor een leasemaatschappij op zoek naar een Solution Architect.

Functieomschrijving:
Een Solution Architect binnen deze leasemaatschappij weet als geen ander architectuur op een effectieve manier toe te passen. Kennisdelen met team Data & IT, het adviseren van projecten over architectuur en het faciliteren van besluitvorming door het management, is het speelveld waarbinnen jij je rol wilt vervullen. De leasemaatschappij groeit in een rap tempo. De komende periode willen wij ons volledig focussen op het automatiseren en digitaliseren van onze businessprocessen. Schaalbaarheid en flexibiliteit zijn daarbij belangrijke richtlijnen. Hierdoor volgen veranderingen elkaar in rap tempo op waardoor het extra belangrijk is om goed na te denken over onze toekomstige architectuur

Als Solution Architect acteer je voornamelijk op de specifieke scope van de verandering. Dit kan het implementeren van een toepassing zijn, het leiden van een project of het meenemen van een aantal teams in deze verandering. Jij speelt een cruciale rol bij het communiceren en toepassen van de geldende principes en kaders. Je begeleidt teams en/of projecten bij de effectieve realisatie van de verandering. Je overziet de mogelijkheden en consequenties van technologiekeuzes en verwerkt deze in de architectuurproducten.

Je adviseert de business en de projectmanager(s) over de realisatie van de deliverables binnen de architectuurkaders. Je vindt het daarnaast leuk om architectuurplaten op te stellen en je kunt deze eenvoudig uitleggen aan je collega’s van Data & IT.

Eisen en wensen voor de functie Solution Architect

Harde eisen:

  • HBO/WO denk- en werkniveau; – Minimaal 4 jaar ervaring als Solution- of infra architect in een digitaliserings programma; – Kennis van Togaf en/of andere architectuur frameworks; – Ervaring met Cloud (Azure) oplossingen is een pré; – Kennis van middleware oplossingen (ESB, integraties, API’s); – Ervaring om de mogelijkheden en consequenties van technologische keuzes te doorzien en over te brengen aan anderen; – Analytisch, stressbestendig en communicatief sterk; – Ervaring met het voorbereiden en leiden van architectuur workshops; – Ervaring met stakeholdermanagement (o.a. om draagvlak te creëren); – Behoeftes en vraagstukken vertalen naar een optimale technische oplossing; – Knelpunten in processen, applicaties, integraties en infrastructuur identificeren en oplossen; – Proactief verbetervoorstellen maken voor geconstateerde bedreigingen; – In staat om de huidige- en toekomstige architectuur te beschrijven en te verbeteren; – Kennisdelen zit in je DNA.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-11-29 08:25:45

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden