Solution Architect | Assen

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2022-1168
Startdatum:
01-12-2022
Verwachte einddatum:
30-11-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
14-11-2022 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving Solution Architect

Wij zijn namens het Ministerie van Economische Zaken op zoek naar een Solution Architect op basis van 36 uur.

Voor diverse architectuurvraagstukken zoeken wij een solutionarchitect in het ICT-domein van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

Je werkt samen in een team van architecten die bezig zijn verschillende vraagstukken in het applicatielandschap te behandelen. We verwachten van jou een belangrijke bijdrage in het uitdenken van toepasbare oplossingen als ook het meedenken bij de realisatie van de technische oplossingen. Je bent schrijver van de Project Architecturen binnen een agile aanpak.

RVO staat aan de vooravond van belangrijke vernieuwingen op een aantal terreinen: Toepassing en inzet van portalen ten bate van de klanten van RVO, integratie van toegangsverlening voor deze klanten met bijbehorende oplossingen voor machtigingen, IAM, containers, integratie met een headless-CMS in een DXP oplossing, SOA integratie waarbij ook OpenAPI wordt toegepast. Daarbij zijn er ook bestaande applicaties welke met regelmaat aandacht nodig hebben, deze onderwerpen pak je in overleg met je team op. De opdracht is breder dan een specifieke applicatie en zorgt voor de nodige afwisseling.

Achtergrond:
DICTU is de ICT dienstverlener voor RVO. RVO is de overheidsdienst voor ondernemers en particulieren waar het gaat om uitkeren van subsidies (denk aan landbouw subsidies maar ook de ondersteuning van ondernemers tijdens de coronacrisis). Je werkt in een agile omgeving en levert je architectuurdiensten aan meerdere SCT-teams. Daarnaast ben je een belangrijk gesprekspartner binnen DICTU als het gaat om architectuur, afstemming met collega solutionarchitecten, domein- en enterprise architecten.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie Solution Architect

Harde eisen:

  • NORA, Marij, ArchiMate®️ 3 Foundation & Practitioner;
  • Minimaal HBO;
  • Ervaring als solution architect (3 Jaar);
  • Werken in een agile omgeving (3 Jaar).

Wensen:

  • Competenties: -Samenwerken; -Pro-actief; -Balans tussen belang van de opdrachtgever (functioneel) en de technische oplossing weten te vinden; Creatief; -Netwerken; -Omgevingsbewustzijn;
  • Kennis van het schrijven van product architecturen in een agile werkwijze; -Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO); -AVG; -Identity and Access Management (IAM); -containerisatie (stateless, kleine footprint, ..), Kubernetes, public Cloud toepassing, micro services;
  • SAFe for Architects;
  • Affiniteit met infrastructuur diensten (SAAS, PAAS, IAAS).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-11-09 12:48:32

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden