Solution Architect | Apeldoorn

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Apeldoorn
Aanvraagnummer:
A2022-1148
Startdatum:
12-12-2022
Verwachte einddatum:
31-12-2023 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
09-11-2022 12:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving Solution Architect

Wij zijn namens de Belastindienst op zoek naar een Solution Architect op basis van 36 uur.

In het agile-ontwikkelteam, dat maandelijkse releases uitrolt voor de schenk- en erfbelastingsystemen, vertaal je de businessvraag naar effecten op het bedrijfsproces en het IV-landschap. Dit leg je vast in een solution architectuur. Je werkt binnen de kaders van de concern- en domeinarchitectuur en bewaakt deze in de verdere voortbrenging van IV-oplossingen. De architectuurvisie schenk- en erfbelasting draag je actief uit naar de stakeholders (o.a. engineering teams die gaan voortbrengen). De functie bevat behalve een business component dus ook een nadrukkelijke IT component. Verder is domeinkennis van de Schenk- en Erf belasting een pré.

Achtergrond:
Je bent als Solution Architect verantwoordelijk voor de solutionarchitecturen voor de start van meerdere projecten binnen de keten Schenk- en Erfbelasting.

Organisatie:
De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Eisen en wensen voor de functie Solution Architect

Harde eisen:

  • ICT HBO, TOGAF;
  • SOA Basics Gen2 + Analyse Gen2. Redhat Openshift. Safe for architects. Agile Architectuur Practitioner. Functiepuntanalyse;
  • Soluction Architect (zie hierboven) (5 Jaar);

Wensen:

  • Competenties: Communicatie / overtuigingskracht; -Organisatiesensitiviteit; -Analyseren; -Resultaatgerichtheid; -Netwerken;
  • Je hebt kennis van en ervaring met het oplossen van complexe IT-vraagstukken; dit in multidisciplinair verband en binnen een complexe omgevingwaar agile gewerkt wordt, bijvoorbeeld volgens SAFe of scrum.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2022-11-08 06:27:33

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden