Senior Software Programmeur | Utrecht

Functie omschrijving

Afdeling
Programma: Be en Bijsturing van de Toekomst. Het project Besturing Materieel Inzet (BMI) valt binnen het programma Be en Bijsturing van de toekomst met op dit moment 4 projecten (variërend van logistieke inhoud, veranderkunde en organisatie inrichting). Je werkt binnen het team van het project BMI dat tools voor beslisondersteuning maakt..
 
Binnen het programma Be- en Bijsturing van de Toekomst worden de maatregelen voor logistieke afhandeling van verstoringen vernieuwd. De materieelknoop is degene die verantwoordelijk is om de geplande materieelinzet te leveren. De materieelinzet goed besturen is een cruciale factor en het is ook een lastige taak, die in de toekomst nog moeilijker zal worden. Nu besturen mensen hetzelfde proces vanaf gescheiden locaties, met ieder hun eigen (ICT) ondersteuning en plannen/scenario’s worden beperkt gedeeld. Op dit moment is de materieelknoop lang niet altijd in staat om de gevraagde capaciteit waar te maken. Ze kan nu ook niet aangeven wat zij wel en niet kan verwerken, doordat onbekend is wat de maximale en huidige benutbare capaciteit is.
 
Het project BMI behelst een onderzoek van 9 maanden op de materieelknoop Eindhoven om in de praktijk ideeën voor een betere besturing van de materieelinzet te zoeken, te beproeven en te kijken welk effect dit heeft op de inzet van materieel voor vervoer, onderhoud en service. Het ontwikkelen en beproeven van beslisondersteuning cq een plantool is onderdeel van de verwachte verbeteringen.
 

Doel van de functie
Als programmeur werk je aan een softwareproduct dat gebruikt zal gaan worden voor een ‘proof of concept’ voor het plannen van rangeerbewegingen en servicewerkzaamheden aan materieel. Het is een complex planningsvraagstuk waarvoor momenteel in samenwerking met universiteiten een algoritme ontwikkeld wordt. Het doel is om op basis van dit doorlopend onderzoek een werkend softwareproduct te maken voor gebruik in een operationele testomgeving.
 
Werkzaamheden
De kern van het algoritme is als software beschikbaar en zal gedurende het project functioneel verder uitgebreid worden. In de eerste fase van het project wordt op de universiteit ook een gebruikersinterface gemaakt. Het is jouw taak om het planningsalgoritme uit te breiden en aan te passen aan de hand van wensen vanuit de praktijk, het te koppelen aan de gebruikersinterface en de onderhoudbaarheid van de totale code te borgen.

Functie eisen

Opleiding, Kennis en Werkervaring     
     

  • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde WO opleiding (bij voorkeur Informatica
  • Kandidaat heeft ervaring met het ontwikkelen en implementeren Algoritmes in ICT codes   
  • Kandidaat heeft goede ervaring met het programmeren in C#
  • Kandidaat heeft goede ervaring met het ontwikkelen van professionele software in een team

 
 
 

  • Je werkt nauwkeuring.
  • Je bent inhoudelijk kritisch en kan goed meedenken in een operationele omgeving.

Extra informatie

Standplaats

Utrecht
Aanvraagnummer
728
Startdatum:
2017-04-01
Verwachte einddatum
2017-12-31
Aantal uur per week:
36
Uurtarief
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2017-03-15
Contactpersoon Quest4:
Jera Remer

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Jera Remer Als u geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij u van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2017-03-10 13:44:42

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden