Senior Software ontwikkelaar

Functie omschrijving

Ooit gedacht dat een groot deel van live video streaming van het nieuws in de wereld door een Nederlands bedrijf mogelijk wordt gemaakt? Onze draadloze videotechnologie wordt over al ter wereld toegepast bij klanten als BBC, Eurovision, maar ook bij de lokale regionale TV zenders.

Vanuit ons kantoor in Alkmaar bedienen wij onze klanten en ontwikkelen wij nieuwe technologie en software om onze producten nog beter te maken. Zo blijven wij leading in de markt, maar dat kan alleen als wij met de beste professionals samenwerken.

Functie eisen

Ter versterking van onze Research & Development afdeling zoeken wij een software ontwikkelaar met uitstekende kennis van C++ en Linux. Iemand die openstaat voor andere ideeën, die initiatief neemt, ondernemend is en beschikt over een gezonde drive naar innovatie en perfectie. Met jouw commercieel inzicht weet jij snel of een oplossing naast technisch ook commercieel haalbaar is. Je bent communicatief vaardig en weet anderen te motiveren en te stimuleren.

Er wordt nog veel ontwikkeld op basis van de waterval methode. Het is een pré als jij kennis en ervaring van nieuwe methodieken, zoals SCRUM en AGILE, meebrengt.

Voor deze functie beschik jij bij voorkeur over een WO opleiding op het gebied van software engineering met enige jaren relevante werkervaring.

Extra informatie

Standplaats

Alkmaar
Aanvraagnummer
423
Startdatum:
2016-11-01
Verwachte einddatum
2017-10-31
Aantal uur per week:
40
Uurtarief
Sluitingsdatum aanvraag:
2016-11-28
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Winhold Bartelink Als u geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij u van harte uit een aanbieding te verzorgen via het onderstaand aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2016-10-12 12:06:28

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! ????Status : Gesloten

Reageer


Aanmelden voor functie

Maximum file size: 5MB

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden